arkadaslar bilgisayarım acıldıgında diğer ogelere gore guvenlik duvarı cok gec acılıyor.diğer ogelerin yuklenmesi tamamlandıktan sonra(wireless,virus programı vs...)gecen sure en az 1 dk civarı.bu sorunu nasıl duzelteilirim acaba?cunku bu sorunu daha once yapmıyordu.
guvenlik duvarı
virüs programı ne kullanıyosun?
1. disk denetleme disk temizleme disk birleştirme yap
2. msconfigle gereksiz program çalışıyormu kontrol et.
3. virüs programı kasmayan cinsten olsun. (kaspersky,eset nod32,avira antivir gibi)
4.anti spy programı da yükle (ad-aware 2007)
selam. ben de güvenlik duvarını calıstıramıyorum. 'windows, tanımlanamayan bir sorun nedeniyle windows güvenlik duvarı ayarlarını görüntüleyemiyor 'diye bir hata veriyor. yardımcı olursanız sevinirim.
bence en iyi ol hepsi bir arda yani security pack kullanmak çünkü ondan herhengi bir yazılım çakışması yaşamıyorsun
Hemen bir tane önerelim
Kaspersky İnternet Security + Bonusu Ad aware kuruyon
keyfine bakıyon
KIS ile dertsiz başım, + Bonusu Ad aware ile tasasız hayatım demek istiyorum sayın seyirciler
tesekkur ederim ama ben emule kurmak istiyorum.ama güvenlik duvarı uyarı veriyor.sizce ne yapmalıyım?
güvenlik duvarındakı uyarıya Allow diyeceksin ki emule internete bağlanabilsin. Verdiği bütün uyarılara Allow de (tabi iyice oku verdiği uyarıları). Baktın olmadı güvenlik duvarı ayarlarına gir ve izin verilecek programların içine amule ADD yap keyfine bak.
KASPERSKY anti virüs artı eset yeter gerisi boş hayatım bomboş
Kullandığınız programların yapısına göre güvenlik duvarının çalışması gerekir.Birden fazla virüs programı kullanmamanızı tavsiye ediyorum. Avtivirüs prog. birbirlerini virüs olarak görüyolar birçok zaman. Bunun dışında antivirüs prog. ek olarak cookie ve spywere temizliği ile ilgili programlarda kurabilirsiniz. Bunlar pcde sıkıntı oluşturmazlar...
Size İki program öneriyorum
AVG
AntivirXP
saolun arkadaslar yardımcı olduunuz için.
Sen hepsini boşver en iyisi AVG Antivirüs ve Sygate personal firewall kur. O sana yeter.