Beyler norton'umun süresi bitti ve bir daha almak istemiyorum.Beni 2-3 ay tam koruyabilecek bir security arıyorum.Kaspersky'i gözüm yemiyo ve sistemden kaldırılamıyormuş.Doğru mu?Avira yükleyecem bedava ama içinde bi sorun var gibi geliyor.Lütfen yardım edin
Güvenlik programı öneri
- 1
- 2
avira güvenli ama bedava olan sadece antivirüsü. komple bir güvenlik çözümü değil. ücretsiz şekilde komple çözüm istiyorsan.
-gerçek zamanlı virüs koruması: antivir
-gerçek zamanlı spyware koruması: spyware terminator yada windows defender
-firewall: zonealarm yada mayıs mı haziran mı bilemeyeceğim chip aldıysan orda mcafeenin firewallı vardı tam sürüm onu kullanabilirsin(ben kullanıyorum çok memnunum).
-antispam: ben kullanmadığımdan bir şey öneremiyeceğim. ama chip temmuzda yine mcafeenin spamkillerı tam sürüm olarak verildi.
-ayrıca "mcafee site advisor" programını kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim.
Arkadasim Kım sana kalkmıyor dedıyse yanlıs bılıyor.Ben kac kez kaldırdım tekrar kurdum.Asıl norton sıstemden zor kalkar.Norton ıcın özel remover programı vardır. Kasperı gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın.
Merhaba kamikaze
Kaspersky 3 aylık yasal keyiyle sitede bulunmaktadır.CHIP te ararsanız bulursunuz.Ayrıca programda güçlük çekmezsiniz.Rahatlıkla kaldırabilirsiniz.
Kaspersky'inin arayüzü nasıl?Kullanışlı mı?
Siz verdiğim adresteki Aol,Kaspersky tabanlıdır ve bedavadır. Comodo Firewall,Firewallar arasında en iyisidir bence.
Aslında nod32 de kullanabilirsin.Ben kullanıyorum ve gayet güzel.Sanada öneririm..
Kasper için yasal key(3ay)[sadece geçerli e-mail adrs.'nizi yazın]Security Suite sürümü için:
[ben KAV kullanıyorum denedim ona da oldu mis gibi..](alıntı)
ayıca bilgi\açıklama için:
--
key uygulama:
Ana menüde service kısmına tıklayın. Sağ tarafta licence info diye bir bölüm olmalı. Oraya tıklayın Açılan pencerede Apply licence key (2.sırada sanırım) oraya tıklayın sonrasında next diyin açılan pencerede keyi indirdiğiniz yeri bulun ve devam edin.
(alıntı)
ozannnnAslında nod32 de kullanabilirsin.Ben kullanıyorum ve gayet güzel.Sanada öneririm..Bence ücretli programlara gereNk yok :) .
Merhaba
Ben şimdiye kadar en beğendiğim ve kullandığım 2 program NOD 32 ve Kaspersky dir.İkisinde de sorun yaşamadım.Hangisini istersen onu kur.Ama bence Kaspersky yi kur.Kaspersky 3 aylık.NOD 32 1 aylıktır.
Bencede gerek yok.Zaten bende 30 günlük sürümü var.Her ay yeniden yüklüyorum.Artık gittiği yere kadar:d
srtc91İyide ücretli programları hiçbirimiz ücretli kullanmıyoruzki.ozannnnAslında nod32 de kullanabilirsin.Ben kullanıyorum ve gayet güzel.Sanada öneririm..Bence ücretli programlara gereNk yok :) .
Ben sana kaspersky internet security 7i öneririm gönülr ahatlığıyla kurup kaldırabilirsin sorunsuz kalkıyor merak etmek arayüzüde çok kolay ve dünyanın en iyi antivirüsü internet security sürümüde dünyanın en iyi firewalı
Norton bunların hepsinden iyi ama deneme sürümü 15 günlük.Ve tam sürümü 30$.NOD32'yi denedim.Hiç yoktan iyidir.Ve hiç kasmıyor.Ben kaspersky kuracağım internet security 6'yı.Umarım sistemi kasmaz.
valla nod32 süper.hem kasmıyor hem de etkin koruma sağlıyor.
bir aylık deneme sürümünü kaldır kaldır yüklee :D
Kaspersky'i ilk zamanlar bende kaldıramamıştım.Ama şimdi öğrendim.
Önce sağ alt taraftaki Kaspersky işaretine sağ tıklayıp Profection yani Pasif hale getiriyoruz.Pasif olduktan sonra Exit diyoruz ve işlem bitiyor.
Ondan sonra Proğram ekle/kaldır'dan rahatça kaldırabiliriz.Bunun dışında belki addremove proğramıyla kaldırabilirsiniz.
bedava antivir yada 3 aylık yasal keyli kaspersky de kullanabilirsin yada her gün bir site var şifre dagıtıyor ama sadece 1 gün geçerli şifreler modlar yasal derse veririm.
kaspersky en iyisi norton tavsiye etmem
casus koruması olarak spyware terminator kullandım.mükemmel ve sistemi fazla kasmıyor
eger tamamen bedava bir çözüm arıyorson
antivir ad aware 2007
ama pek tavsiyeetmem
kaspersky benim pcyi kastı, nod32 daha iyi gibi. ama kasper daha çok yönlü bir program. senin tercihin..
Şunuda hatırlatıyım nod32cilere:Nod32 trojanlar konusunda çok başarılı değil.O yüzden kassada en azından kasperskyi 1 defalığına kurup tam sistem taraması yaptırın.
kaspersky nin özelliklerini kısıp kurarsan;
bence nod32 den 1 adım öndesin demektir
onurmert06Sendeki nod32 şuanda 10402 virüs tanırken bendeki kaspersky şuanda 367547 virüs tanıyor.Nod32 ayrıca trojanlar üzerinde fazla etkili değil..
asimilecikaspersky nin özelliklerini kısıp kurarsan;özelliklerini nasıl kısıyoruz? niteliği düşürüyor mu?kasmayacaksa kullanıyım.
bence nod32 den 1 adım öndesin
- 1
- 2