SLM ARKADASLAR SORUNUM SU KIS2009 KULLANIYORUM BI DE YANINA EK OLARAK NORTON ANTIBOT YUKLEDIM.. BU PROGRAMLAR IN YANINA YUKLEMEM GEREKEN BASKA BI YAZILIM VAR MI YETER LI MI? DEIL MI??? YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER
güvenlik yazılımı önerileriniz
Diğer arkadaşlar ne der bilmem ama bana kalırsa çok bile:D
Hele de KIS2009 lisanslı ise
Bende hayat mamat meselesi sandım.
kis2009 yeter.nortonu kaldırman iyi olur çünkü sistemini ikisi çok yorar.
hiç gerek yok 2 sine kis tek başına işini görür...
Bence de sadece Kis 2009 kalsın.
Tavsiyem Güvenlik ve virüs proğramında: tıkla farkı gör( ESET Smart Security )ESET NOD32 Antivirus
hepınıze yardımız ıcın sonsuz tesekkurler arkadaslar
Bende sadece kis 2009 kalsım derim.Yanınada yerleşik korumada olmayan sadece tarama amaçlı Ad Aware 2008 Free ve A Squared Free kur.
Ayrıca tarama amaçlı Avira nında bedavasını kur.Ama kurarken custom yüklemeyi tıkla ve on guard ın yanındaki onayı kaldır ki yerleşik korumasız kur.Sadece taramada kullan.
Benim tavsiyem budur.Eğer aviranın kuruluşunu anlamadıysan söyle daha ayrıntılı anlatırım
vallahi bugun norton internet security aldım lisanslı kurdum.ne diyeyim makinamın eski olmasına rağmen ama tabi 1280mb ram var 1.8 işlemci p4 olmasına rağmen kis 2009 dan daha az kasıyo ve flash diskimi takar takmaz içine bulaşan w32.alman virüsünü hemen anında buldu.ve temizledi sizede tavsiye ederim yada norton 360 oda kapsamlı bir koruma yazılımı
KIS2009, NOD32 Smart Security veya Norton360 gibi tüm güvenlik özelliklerini taşıyan yazılımları satın alıp kurmak en iyisi. Böylece hem sistem kaynağı daha az tükeniyor hem de çakışma ihtiali ortadan kalkıyor.
Bunun yanında ücretsiz anti-virüs, anti-spyware, anti-rootkit vs. yazılımları sistemde yüklü olmalı ancak arka planda çalıştırılmamalıdır. Arada bir bu yazılımlarla da tarama yapılırsa, maksimuma yakın koruma sağlanmış olur.
Kendi fikrim tabi ki:)