Bilgisayarımda AVG Free Edition ve Antivir PEC ile AdAware,Sygate Per.Firewall,ZoneAlarm yüklü ve çalışıyor.Bu programların aynı anda çalışmasının sakıncası varmı.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Güvenlik
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sanmam
maşallah o bilgisayara girecek hacker zor bulunur.
işlemci ve ram'i boş yere dolduruyorlardır büyük ihtimalle
avg ve zonealarm gayet yeterli olur gerisini sürekli açık tutmayın
İnternetteyken hepsinihn açık olmasında sorun olmaz..RAM`in en az 1 GBdir heralde..:))
Ama oyun falan oynarken kapatırsan oyun için daha fazla RAM bırakmış olursun..Bu da oyunlarda akıcılığı artırır..Load sürelerini kısaltır..
valla dostum o kadar kullanmışsın ama bu şekilde güvenliği sağlayamazsın örnek olarak
işletim sistemlerindeki açıklara antivirus programları engel olamıyor yani sen boşu boşuna pc nin ram inden çalıyorsun sadece zone alarm kullansan yeterli bence yani 40 tanede kullansan iş microsoftta bitiyor :)
örneğin: yıllardır internet kullanıyorum antivirus programıda kullanmıyorum modemimin ethernet linkinin ben tıklamadan yanıp söndüğünü görmedim :P
bence de bu kadarı gereksiz,arkadaşlar haklı,bende Ad-Aware SE Pro. ve Nod32(lisanslı) var sadece.Şimdilik iyi gidiyo,ilerde ne olur bilmem,zaten Nod32 kurulurken diğerlerini sistemden kaldırın diyor kabul etmiyor,ikisi iyi geçiniyor.Tabii Windows Firewall var zaten.