nortonun bu ekranından nasıl kurtulurum surekli uyarı veriyor silmek istemedigim seyler var .bunlari silmeden ayarlardan kapatılamazmı bu acaba aradım ama bulamadım "action required " turkcesi: eylem gerekiyor diye yazar
guvenlik
Dosyalar virüslü ve zaten ne olduğu belirsiz cracklarla bezenmiş Türkçe forumlardan alınmışlar. Virüsleri temizlemek istiyorsanız bunları sileceksiniz. Yok virüslerimle mutluyum diyorsanız, o zaman Norton'u kaldıracaksınız...
evet viriuslu biliyorum. ama bazılarınıda virus goruyor rarin icinde bana bi zararı yok zaten hepsini ayırmak zor olacak.kullanmam gereken seylr var trojen falan pek dokunmmuyor bana idare ediyoz:) turk degil cogunu yabancilardan aldim:) onlarda kouyor iial turklermi:))
Anlıyorum ama zaten o dosyaları açtığınızda otomatik olarak sistem o dosyalara da erişecek ve yayılan bir virüs/tuş kaydedicisi/vs.. varsa sisteminize bulaşacak. Hiç girmeyin sıkıntıya bence, biri sw max, diğeri photoshop'un eski sürümü, öbürü mame pro yani alt tarafı ;)
ek : Dosya adı Türkçe olarak yazılmıştı, o yüzden bizim forumlardan dedim :)
virus programi varken erisemez tanidigi virusu gorur
Anlıyorum ama zaten o dosyaları açtığınızda otomatik olarak sistem o dosyalara da erişecek ve yayılan bir virüs/tuş kaydedicisi/vs.. varsa sisteminize bulaşacak. Hiç girmeyin sıkıntıya bence, biri sw max, diğeri photoshop'un eski sürümü, öbürü mame pro yani alt tarafı ;)Bende katılıyorum bu düşünceye :)ek : Dosya adı Türkçe olarak yazılmıştı, o yüzden bizim forumlardan dedim :)
silmek istemediklerini 7zip ile 7zip formatinda yeniden paketle (Antiler 7zip formatini pek acip okumayi akil edemiyorlar zip ve rar gibi)