arkadaşlar su mavi ekran hatasından sonra mavi ekran hatasının nedeni virüs olmasa dahi bi önlem almak istedim zten bu konuyu açıcaktım ama su mavi ekran mani oldu neyse koknumuza dönelim.
simdi ben avast antivirüs kullanıyorum bunun yanına malwarebytes yada iobit malware fighter gibi bi anti malware kullanıcam sistemi yormayan bi tane lazım ama hangisi en iyisidir bilemedim bi yardımcı olun lütfen.iyi forumlar
güvenlik
- 1
- 2
Malwarebytes yormaz, kullanabilirsin.
http://www.filehippo.com/downloa ... fddcfab8a30e88db48/
bunu kullan
Malwarebytes' Anti-
arkadaşlar su mavi ekran hatasından sonra mavi ekran hatasının nedeni virüs olmasa dahi bi önlem almak istedim zten bu konuyu açıcaktım ama su mavi ekran mani oldu neyse koknumuza dönelim.
simdi ben avast antivirüs kullanıyorum bunun yanına malwarebytes yada iobit malware fighter gibi bi anti malware kullanıcam sistemi yormayan bi tane lazım ama hangisi en iyisidir bilemedim bi yardımcı olun lütfen.iyi
nis 2011 ücretli, malwarebytes ın da sadece tarama özelliği ücretsiz, koruma ücretli ama ilk indirdiğinde 15 gün boyunca deneyebiliyorsun. İstersen özel mesajdan bişeyler yapabilirimmalwarebytes in keyini buldum hemen :D kolay oldu :D nis 2011 key konusunda yardımcı olursanız sevinirim :D
zemana nasıl program? türk yapımı falan bişiler diolardıZemana sezgisel tarama motoruna sahip şu modülleri içeren bir Antilogger güvenlik paketidirAyrıca Anti SSlogger ve Anti Sound Recorder teknolojilerini de içerir. Zemana bir Türk firmasıdır.
Bilgi için: http://www.zemana.com/tr/AntiloggerOverview.aspxSon Düzenleme: Mert_06 ~ 31 Ağustos 2011 18:27
ben öle sslogger falan anlamam mawarebytes den iimi kötümü :Zemana ve malwarebytes farklı çalışırlar :D malwarebytes virüs tanımları ve az da olsa sezgisel taramayla işini yapar, zemana ise tamamen sezgiseldir(heuristic). keylogger, screenlogger gibi konularda malwarebytes dan daha iyidir. Malwarebytes ise virüs ve trojan yakalama konusunda oldukça başarılıdır. Ben ikisini de kullanıyorum pc yi pek yormuyorlar :D
Bak kardeş burdaki testi oku https://www.chip.com.tr/konu/ikin ... -secildi_28221.html 1. Bitdefender Internet Security. Bitdefender+Zemana kullanırsan akarsın :D
şimdi beyler bana sunu söyleyin bende key arayım ona göre nis 2011 mi zemana mı malwarebytes mi en ii??Sen güvenlik olayına çok uzaksın hemen belli oluyor:)
Benden sana tavsiye olsun bak bu üçünü birlikte kullan. Çünkü bu üçüde ayrı kategorilerde iş gören yazılımlar.Hatta yanlarına bir de HİPS ekle ki tam olsun. 4 yazılımın ücretsizini bulabilirsin,para şart değil.
nis 2011 tek başına yeter 90 günlük oem versiyonunu bul süre dolunca trial reset yap olsun bitsin..arada bir de nis in kendi taraması haricinde norton power eraser ile taratırsın sistemi olur biter
sen de haklısın dostum..arkadaş bütün güvenlik yazılımlarını yüklese virüs girmeyecek diye garanti verilebilirmi? kimisi hiç güvenlik yazılımı kurmaz virüs görmez kimisinin interneti yoktur bilgisayarı virüsten geçilmez.niyetim tartışmak değil sadece kendi fikrimi belirtiyorum,forumda yeniyim bir kusur işlediysem affola iyi bayramlar.
- 1
- 2