arkadaslar sizlere güvenlikle ilgili birkaç soru soracaktım bilenler cevap yazarsa sevinirim
1.nod32 nin çıkarmış oldugu en son sürümü olan 3.0.621 nın kis 7.0 dan daha iyi oldugu söyleniyor gerçekten de öyle mi
2.güvenli mod da virüs taramayla normal virüs tarama arasındaki fark ne ve ben güvenli mod da taramayı denedim ama yapamadım herhalde f8 e bastım seçenekler çıktı orda bi ag ile güvenli mod vardı bide komutla güvenli mod vardı tam olarak nasıl yapılıyor bilen biri bana anlatsın
3.online virüs tarama yapılırken kullandıgım virüs programını pasif hale mi getirmek lazım yani kısacası online virüs tarama nasıl yapılıyor
4.en önemliside bu ben geçen hafta msn den virüs yedim herhalde bana şöyle bi yazı geldi "bu resimdeki sen misin(burada benim adresiminde bulundugu bi link vardı)" ben bi anlık boşluga düşüp tıkladım tabii daha sonra virüs oldugu aklıma geldi ondan sonra bilgisayarımı tarattım, rootkit tarattım, ad-aware ile tarattım hiç bişey bulmadı ne yapmalıyım şimdi format atmadan düzeltemem mi yardımcı olursanız çok sevinirim