arkadaşlar benim izlemek istediğim filmlerin konuları belli ben : 2012 gibi gelecekte olabilecek olayları anlatan filmler istiyorum sizinde aklınıza gelen varmı?
Güzel filmler
tavsiye edebilecegim film olarak NEXT/nicolas cage in filmi..ama boyle birkac sene ilerisi falan degil...adamın 2dk sonrasına kadar gelecegi gorebilme yetenegi war..film gercekten buyuk begeni topladı zaten yurtdısındada..bnmde cok hosuma gitti tavsiye ederim.bundada gelecegi goruyor ama 20 sene degil 2 dk :)
back to the future zaman yolculuğu denince aklıma ilk gelen filmdir:)
bilmeyen varsa mutlaka izlesin (yeni nesil bilmeyebilir:) 3 seriydi hatta birkaç sene önce 4.sü çekilecek diye söylentiler vardı ama efsanenin adına yakışır ve serinin tadını bozmayacak bir devam filmi çekmek büyük cesaret ister denildi o zamanlardaki gibi başarıya ulaşamayacağı için çekilmedi adamlar biliyor bizim gibi hababam sınıfını çekmeye çalışmadılar
edit:
http://www.beyazperde.com/film/2154
bir de tam olarak gelecekte olan olayları anlatmasa da Butterfly effect diorm..Kelebek etkisi kesinlikle izlemeye deger filmler arasında..bir gecmise donuyor bir gelecege gidiyor yap bunu yaptıgında hayatında bişiler degisiyor vs biraz arastırıp daha adam gibi anlatılmıs halini bulursun :)
Arkadaşım eğer kıyamet senaryosu ile ilgili filmlerden hoşlanıyorsan:
Dünyalar Savaşı,Kıyamet Melekleri,Yarından Sonra'yı izlemeni tavsiye ederim.Ayrıca Resident Evil,Tepenin Gözleri de aşağı yukarı bu türdeki filmler bir bak istersen.
Eski bir hackerları anlatan teknoloji ve korku filmi vardı. Üç kere izledim çok süper bir film ama ismini hatırlayamıyorum. Nereye baktıysamda bulamadım. Belki içimizde izleyen vardır. Bir grup arkadaş internet üzerinden bir virüs buluyor, virüs şehirdeki insanlara yayılıyor, öldürmeye falan başlıyor. Hatırlayan olursa filmin ismini yazarsa sevinirim.
Beğendiğim Top15 listemde bu filmde vardır :) İsmini bulursam yazıcam konuya gelecekle çok alakası var, alakası olup olmadığını izledikten sonra anlıyorsun.