Merhaba Arkadaşlar.
Güzel Bildiginiz Silahli Silahsız Korku Oyunu Önerirmisiniz ?
Güzel Korku Oyunu Biliyormusunuz ?
- 1
- 2
Doom 3
Metro 2033
Singularity
Left 4 Dead Serisi
BioShock Serisi
Rage
Dead Island
Clive Barker's Jericho
Painkiller Serisi
Alien vs. Predator
Silent Hill Serisi
Resident Evil (4-5)
Hepsi korku değil bazıları aksiyon-macera ağırlıklı. Resimlerine bakıp seçmeni tavsiye ederim.
Saw kendini orada görmek istiyorsan tabi...!!! :)
Dead Space 2 güzel oyun dur burdan bi arkadaş önermişti...
penumbra 1-2-3
amessia dark descent bu 2 oyunda full türkcedir korkmak istiyosan oyna.
Fear 1,
Doom 3,
Dead Space serisi,
Metro 2033
Bu oyunları karanlıkta ve 5+1 ile oynayacaksın. Evde kimse olmayacak. Daha gerilimli oluyor. Yada ailen gezmeye gittiğinde tek başına misal fear ı açacaksın ve onlar eve döndüğünde çat diye kapı açılacak sende korkudan öleceksin.
Fear,Doom,Metro 2033 ü oynarken dikkatli ol karanlıkta fazla kalma. Fear beni baya bir gerdiydi...
Fear 1,Fear insanda asansör fobiside bırakmıyor değil.
Doom 3,
Dead Space serisi,
Metro 2033Bu oyunları karanlıkta ve 5+1 ile oynayacaksın. Evde kimse olmayacak. Daha gerilimli oluyor. Yada ailen gezmeye gittiğinde tek başına misal fear ı açacaksın ve onlar eve döndüğünde çat diye kapı açılacak sende korkudan öleceksin.
Fear,Doom,Metro 2033 ü oynarken dikkatli ol karanlıkta fazla kalma. Fear beni baya bir gerdiydi...
önerdiginiz çogu oyun eski ya :S
en az 2006 önerin bari :D
penumbra üstüne tanımam 1 de korku yok ama 2 süper bu arada 3 ne ara çıktı ?Penumbra süperdir konu olarak şifre çözme felan cok eğlenceli evet eski ama keyifli grafiklerde iyi senesine göre fear da iyi ama iyi daha fazlası yok 2 yi oynadım korkmadım şahsen penumbradaki gerilim cok iyi her dkka yaratık cıkmıyor ama cıkıcakmış havasına sokuyor sizi penumbra 3 yani requiem 2 ci oyun olan black plaguenin üstüne kuruluyor ek paket yani ben 1. ciyi bitirdim 2 deyim şiddetle tavsiye ederim ammesia dark descent de aynı şifketin oyunu full türkçe olması cok iyi nonları okumak bile ayrı bi eglence oynamanızı tavsiye ederim.
daha korkunç oyunlar varmı ? :D
Fear 1 fear 2 fear 3 ve Dead space serisi
KESİNLİKLE METRO 2033
ABİ YANINIZDA EKİP VARSA KORKU OYUNUNA BAYILIRIM. AMA YOKSA BİR KEZ OYNAMIŞTIM HER ŞEYDEN KORKMAYA BAŞLADIM. DAYIMDA 5+1 SES SİSTEMİ DÜRÜM ALMAYA GİTTİ GELENE KADAR OYNADIM ABİ DAYIM EVE BİR GELDİ BEN BİR BAĞIRMAK BİR BAĞIRMAK DAYIMDA KORKTU ONDAN SONRA METRO 2033 VE LEFT4DEAD 2 DEN BAŞKA OYNAMADIM TABİ ONLARI OYNARKEN YANIMDA EPEYCE KİŞ VARDI ( SZ SİZ OLUN
Bu oyunları karanlıkta ve 5+1 ile oynayacaksın. Evde kimse olmayacak. Daha gerilimli oluyor. Yada ailen gezmeye gittiğinde tek başına misal fear ı açacaksın ve onlar eve döndüğünde çat diye kapı açılacak sende korkudan öleceksin.
Fear,Doom,Metro 2033 ü oynarken dikkatli ol karanlıkta fazla kalma. Fear beni baya bir gerdiydi... BENİM GİBİ BU MANYAKLIĞI YAPMAYIN
dostum 5+1 e hacet yok 2+1 de yeterince s...cırıyo adamı :D dün gece 3 de penumbra oynadım duvarlara delik acmıs içinde dolasan bi yaratık cıktı köpek tarzı bide bu oyunda silah yok ne cıkarsa bahtına artık :D karanlık bi yer vardı kükremeler felan ekrandada bi yazık cıktı henüz oraya girmesem iyi olur diye dinlesene dimi merak işte girmez olaydım :D o oyunu oynıyanlar o bölme gelirseniz oraya girmeyin lambaları yakmadan benim gibi kalp krizi gecirebilrsiniz :D.
- 1
- 2