Arkadaşlar umarım oynuyanınız vardır bu oyunu gerçekten mükemmel.Ancak uçak giderken kendi kendine ateş açıyor.Ben komut vermeden.Bunun bir ayarı varmı nasıl önüne geçebilirim bu sorunun?
H.A.V.X. Silah Sorunu..
bunun sebebi şunlardan olabilir
1-Sisteminle oyun çakışıyor sen komut vermesen bile komut verişsin gibi oluyo
2-korsan oyun olduğu için(crack)%90 ihtimalle sorun bundan
3-tuşar takılıyor olabilir(içinden)
bendede çoğu oyunda böyle sorunlar oluo kafana takma
aynı sorun bende de vardı update i yukleyince gecmişti yada belli bir sure sonra takmamaya baslamıstım hatırlamıyorum simdi ... ilerki bolumlere gelince inan action dan dolayı farkına bile varmayacaksın :)
@beretike
oyuna crack gerekmiyor zaten key falanda istemiyor (sadece multiplayer da key istiyor)
Dostum bi 15-20 TL ye kıyabılırsen joypad al sorun geçer yada patch'ini yap veya contorllers ayarlarını default et bakalım umarım işe yarar
Bu arada bu oyunu joypad le oynamak mükemmel tam kontrol ve 20. leveldeyim bazı bölümleri hard bazılarını elite de oynuyorum banamısın demiyo mükemmel kontrol sağlanıyo tabi bi kaç tuştan feragat etmek durumunda kalıyoruz ama bence cannon'u kullansan ne olur kullanmasan ne olur :) tavsiye ederim konsolda ice combat oynayanlar bilir tarz tamamen aynı ve mükemmel :)
arakadasım bıde bu oyunda seslı komut verıyorsun ama herangıbı bı ses algıladgında kendılıgınden ates edıyor ses algılamayı optıons dan kapayabılırsın
eger lan oyun ıstersen hawx hamaciden beklerım HAWX_KaOs şifre:123