arkadaşlar bir sorum var yasak bi konu olabilir.ben hayırlı bir işiçin kullanmak istiyorum ama neyse sorum şu msn den adres tespitiyapmak mümkün mü?(mümkün diye biliyorum ama nasıl bilmiyorum)yasalolarakbir problem çıkartır mı?
şimdi adres neden lazım ona geleyim:) eski kız arkadaşımla msn den vetelefondan tekrar görüşmeye başladık.şehir ve semt olarak bliyorumnerde olduğunu fakat nokta adresi lazım çünkü ay sonu doğum günü vehediye göndermek istiyorum.açıkça adresin ne diye soramadım çünküsürprizim açığa çıksın istemiyorum.bundan başka yol da aklıma gelmedifakat içim de rahat değil.
hack e mi girer?
buradaki insanlar EN AZ senin kadar akıllı!
stanley 1234 ama senin kadar terbiyesiz değiller.üslüba bak.
isterinan ister inanma durum bu.kimseyi de inandırmaya ihtiyacımyok.sebebini-sonucunu biliyosan doğru düzgün şu olur şu olmazyazarsın.yanlış bişey se dikkat et başına iş açarsındiyebilirsin.herkes senin kadar fesat değil.ben kalkıp bu nasıl oluyoyol gösterin demedim çünkü yasal değilse buranın illegal paylaşımlarınyeri olmadığını ve seviyeli bir yer olduğunu senden daha iyi biliyorum.
keşke herkes srna gibi düzgün yol gösterse
kızdan , kızın tam adresini iste..neden diye sorarsa , yarın geliceğini söle..yarın gitme tabiki..doğum günü geldiğinde gittiğinde yine şaşıracaktır...
verirse eğer Google Earth ı kullan , nokta atışını bu programla yap artık :P
zaten 600 km var arada gidemem de hevesim de kırıldı.şurda aklıma bişey geldi sorayım dedim pişman oldum.kalsın hediye falan neyse.arar kutlarım.düzgün cevap veren arkadaşlar sağolun.
konuyu açan arkadaş artniyetli olmasa bile ,interneti olan bir kişi google ye konu başlığını aratırsa o görücek..onlar için fırsat işte....
CapanQGLU nun dediği gibi bu kızın arkadaşı yokmu onlardan öğren internetle falan uğraşma
history83 ben sana inandım gibi ama bazıları anlamazlar hemen derler ki hacker mı olcan çok kolaydı da derler onlara bakma sen uğraşırsan bulursun diyecem ama çok zor bende bir ara öyle şeyler denedim ama çok şey bilmek lazım böyle olmaz!!