bir siteyi ziyaret etmiştim hacked ve açık olan sayfaları kapatın diyordu bilgisayarıma hacker girmiş olabilir mi? hacked ne demek lütfen bana yardım edin.
hacked
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
paintingsterbir siteyi ziyaret etmiştim hacked ve açık olan sayfaları kapatın diyordu bilgisayarıma hacker girmiş olabilir mi? hacked ne demek lütfen bana yardım edin.sitedemi gördünüz yoksa bilgisayarınızda mıSon Düzenleme: O.Emre ~ 09 Kasım 2008 11:42
Taze Üye
7 mesaj
bilgisayarla alakası yok o zaman.Sitenize kurduğunuz Hazır script kodlaması veri tabanınızda açıklık yaratmış.Hepsi bu.Korkulacak birşey yok.Sitenizin eski yedeklerinizi geri atın sunucunuza.Sorun düzelicektir.Kullandığınız scriptinde lütfen güncellemesii yapın.Aksi taktirde yine HACKLENecektir.
yanlız bu kişinin kendi sitesi degil sanırsam biraz daha dikkatli okursanız girdiqi bir internete sitesinden bu yazıyormus...
korkulacak biç bişi yok buraya gidip admin açılışa hacked by b4r1s yazsa bu pc nizin hacklendigi anlamına gelmez
Taze Üye
13 mesaj
hacked heklendin demek arkadaşım ama bişey olmaz saçma reklamlardan başka bişey degildir