YABANCI BİR SİTEDE CHAT YAPARKEN İNGİLİZ BİR HACKER LA KARŞILAŞTIM.BANA ÇIK BU SİTEDEN BURASI UK SİTESİ DEDİ. BENDE ....... ! İLE CEVAP VERDİM.SİTEDE ENGELLEME VE YASAKLAMA YOK.HERKEZ GİREBİLİR.BANA IP NO MU BİLDİĞİNİ SÖYLEDİ.BENDE BİLEBİLİRSİN HARCADIĞIN ZAMANA YAZIK BANA SORSAYDIN HATTA SÖYLERDİM DEDİM.BANA BYE DEDİ. NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMADIM.ARTIK O SİTENİN CHAT ODASINA GİREMİYORUM.FARKLI İSİM VE ŞİFRE BİLE ALSAM AYNI SORUNLA KARŞILAŞIYORUM.BİLGİSAYARIM VİRÜS UYARISI VERDİ.ONU KARANTİNAYA ALDIM.VİRÜSÜ BİLGİSAYARIMDA BULAMADIM.YENİDEN FORMATLAMAK İSTEMİYORUM .BİLGİSAYARIMA NE YAPMIŞ OLABİLİR.BUNDAN KURTULMANIN YOLU VAR MI DÜZELTE BİLİRMİYİM.
HACKER KULLANIM KILAVUZU
Şimdi böyle bişey benim başımada gelmişti ama benimkinde virüs uyarısı falan yoktu farklı bi durumdu.sohbet odasından admin tarafından engellenmiştim..yeni bir hesap alsam dahi o bilgisayardan giriş yapamıyordum. ama başka bilgisayarlardan giriş yapabiliyosun.
tabi senin durum farklı biraz virus proğramın varsa tarattır.
bulmazsa kurtulmak için dosyalarının backup al formatla kurtul..
kolay gelsin...
büyük ihtimalle ip numaranı engellemiş olabilir ip numaranı değiştirmeyi dene
ama bazı virüslerlede yapılabilir
multi proxy die bi pro var ip adresini değiştiriyor
yani başka ülkenin proxy adresini kullanıyor
Adsl kullanıyorsan modemin fişini çek bir kaç dakikalığına sorunun düzelir.Virüsüde başka bir siteden yada programdan kapmışsındır büyük ihtimalle.
Exocetus yorumlarına tümüyle katılıyorum.
webmaster lar bu tür engellemeleri chat programlarına koyuyorlar . İsterlerse örneğin nicki ''s'' ile başlayan ya da registiration varsa-zorunlu olmasa bile-unregistered katılımcıları engelleyebilirler.
PC ni Ad-aware personel edition ve Kaspersky e tarat.Bir sorun çıkarasa temizlersin yoksa -yoktur- keyfine bak. !!!!
Saygılar
engelleme yapılmıştır.kasperky internet security ile tarat derim.yeter virüs varsa zaten bulur.yoksa da yoktur.
BENCE IP ADRESİNİ GİZLEYEN ÜCRETSİZ YAZILIM YÜKLE.VİRÜSÜ BULMAK İÇİN SIKI BİR TARATMA YAP.AMA TAHMİNİM O HACKER SENİN İP ADRESİNİ ENGELLEMİŞTİR.ŞU HACKERLER PROGRAM YAPSALAR YA NİYE İNSANLAR VİRÜS YOLUYORLAR ÇOK GICIK OLUYORUM BÖYLELERİNE BENDE HACKERİM AMA İNSANLARIN BİLGİSAYARLARINA BULAŞMIYORUM
Hangi siteleri hacklıyorsun ????
Saygılar,
sende kandın atıyor hackerlik kolaydı ya
kolaysa hacklesene www.osym.gov.tr
sınava hayır yaz yeter
ben program yazarıyım.kimsenin sitesini hacklemem.