Arkadaslar derdim biraz büyük..
IP adresimi nasil kaptirdim bilmiyorum ancak bir kac haftadir birileri saldiriyor.. ilk saldirilarda: "windows yeni sürücü yüklemesini tamamladi simdi yeniden baslatmaniz gerekiyo" türünden bir uyari gelirdi.. Baglantilarimi kontrol ettigimde bir WAN baglantisi ile karsilasirdim.. Sirf oy üzden pc yi defalarca restore ettim(acronis true image). Daha sonra yeni bir dsl modem edindim ve bu sayede ip adresim her acip kapamada degismeye basladi.. ancak herifciogullari nasi yaptilar bilmiom yine ulastilar bana.. bu sefer windows herhangi bir yükleme tamamlandi uyarisi filan da vermiyor. Sadece bir usb yi pc ye taktigimizda duydugumuz kling sesini duyuyorum o kadar. Bu seferki baglanma sekilleri internet gateway.! Zone Alarm Firewall kullaniyorum ve güvenlik en üst seviyeye ayarlanmis durumda.. Ancak Zone Alarm in ruhu bile duymuyor!
Ne yapacagimi sasirdim.. Her restore den sonra bana ulasmalari en fazla 3-4 gün sürüyor..
XP de hangi portlari, nasil kapatabilirim? Önerilerinizi bekliyorum herkeze simdiden tesekkürler.
SP2 de uyum sorunu yasadigim icin yükleyemiyorum, daha önce yükledim ancak pc im neredeyse kullanilmaz hale geliyor.
isletim sistemim WINXP_HOME_DE_SP1