hacker olmak istiyorum dostlar neyapmamı önerirsiniz
HACKER
- 1
- 2
hackerlık suçtur OLMA
ama yinede istersen olabilirsin fakat ;
öyle basit bir iş değildir...
kardesim :D hacker olcam dedimde kötü hacker olmuyacam beyaz sapkalı hacker olmak istiyorum
ben biraz araştırmıştım zamanında kullanılan programlar filan ingilizce gerektirdiği için hiç bulaşmadım ama ben iyi hacker lardan olacaktım misal israil mavi marmara daki olaylarda bizim türk hacker ları onların sayfalarını ele geçirmişti sana tavsiyem hacker siteleri ne üye olmandır
coskun abi senden ders alsam sadece coskun olurum :ddd
glscgn karde türk hack team üyeyim ama ordaki linklerde program indiriyom hepsinde trojan vürüs var
hadi bakalım kardes dürüst ol inşaallah hacker yap beni
yinede eyvallah kurs işi yattı ozaman 3900$ cok pahalı gidemem
Hackerlik Bir Suç Değildir Türk Dil Kurumundan Hacker Yazın Bilgisayar Konusunda Üstün Bilgisi Olan Kişi Demektir Ayrıca Bir Beyaz Şapkalı Hacker Olursan Daha İyi Olur
Beyaz Şapkalı Hacker Nedir ?
bir yazılımın veya web sitesinin sunucusunu ele geçirip o sitenin açığıyla ilgili bir mesaj yerleştiren iyi niyetli hackerlere denir
hacker olman için ilk önce bir kitapçıya gidip C++ Yazılım dilini öğrenmen gerekiyor ve ondan sonra bazı kodlar yazmayı dene ha diyince hacker olamassın veya kocagün bilgisayar başında oturup hacker videolarını izlemenin sana bir yararı olmaz ilk önce C++'yi iyice öğren ve küçük yazılımlar yaz örneğin bir hesap makinesi tasarla ve güzel insanların işine yarayan bir yazılımdan sonra VBasic'e Geç Buadım da windows için yazılım geliştireceksin ondan sonra bir saldırı dene bedavasitemden bir site aç ve ona saldır ona index attıktan sonra sen bir hackersin dostum ! ama kendini çok yukarlarda görme çünkü bedavasitemin koruması yok kendi sitesinde var ama tr.gg lerde yok :Ip adresini bulmak gibi işler falan öğreneceksin sonrada whois.com du sanırım orada sunucunun kime ait olduğunu öğreneceksin devamı içinde zaten yakında blogumda bir yazı paylaşacağım ama beyaz şapkalı hacker olmak dışında hedefi olanlar kendinize dikkat edin 5seneden hapisi başlıyor :)
benide hacker yapın
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Hackerlik Bir Suç Değildir Türk Dil Kurumundan Hacker Yazın Bilgisayar Konusunda Üstün Bilgisi Olan Kişi Demektir Ayrıca Bir Beyaz Şapkalı Hacker Olursan Daha İyi OlurBilkur diye kurs var sitesinden baksın detayını görsün... yaşadığı ilde varsa o tarz kurs baksın...
Beyaz Şapkalı Hacker Nedir ?
bir yazılımın veya web sitesinin sunucusunu ele geçirip o sitenin açığıyla ilgili bir mesaj yerleştiren iyi niyetli hackerlere denirhacker olman için ilk önce bir kitapçıya gidip C++ Yazılım dilini öğrenmen gerekiyor ve ondan sonra bazı kodlar yazmayı dene ha diyince hacker olamassın veya kocagün bilgisayar başında oturup hacker videolarını izlemenin sana bir yararı olmaz ilk önce C++'yi iyice öğren ve küçük yazılımlar yaz örneğin bir hesap makinesi tasarla ve güzel insanların işine yarayan bir yazılımdan sonra VBasic'e Geç Buadım da windows için yazılım geliştireceksin ondan sonra bir saldırı dene bedavasitemden bir site aç ve ona saldır ona index attıktan sonra sen bir hackersin dostum ! ama kendini çok yukarlarda görme çünkü bedavasitemin koruması yok kendi sitesinde var ama tr.gg lerde yok :Ip adresini bulmak gibi işler falan öğreneceksin sonrada whois.com du sanırım orada sunucunun kime ait olduğunu öğreneceksin devamı içinde zaten yakında blogumda bir yazı paylaşacağım ama beyaz şapkalı hacker olmak dışında hedefi olanlar kendinize dikkat edin 5seneden hapisi başlıyor :)
Cyber Warriorun Forumuna üye ol en temiz Hack sitesidir
abicim senin hacker olman için matematiğin (kombinasyon, analiz, difransiyel, mantık gibi mat konuları) iyi (bayağı iyi) olması lazım. deadmanin dediği gibi c++ dilini öğrenmen hatta yanında ingilizce bilmen lazım bilgisayara merakın olması lazım ve C++ ile kalmayıp ASP, C, C# bunun gibi dillerde öğrenmen gerekiyor
Allah'ım Allah'ım gülmekten öldüm. benide hacker yapın. tabi arkadaşımızda haklı piyasada hacker sıfatıyla dolaşan lamerlar yüzünden msn patlatan face çalan mail ile truva atı yollayan herkes hacker sayılıyor. çocuğu umutlandırmayın. önce git ingilizce öğren biliyorsan çok iyi öğren çok iyi biliyorsan össye iyi hazırlan ve yazılım mühendisliği kazanmaya bak. sonra zaten yazılım platformlarında kendi yaılımlarını görmeye başlarsın ki tabi yine hacker olamadın. kolay değil. belki o zaman lamer olursun. ha gün gelir pentagonun gelecek stratejilerini burada yayınlarsın o zaman oldun deriz..
-Abi sen hani bilgisayar okuyorsun ya..Hacker lık öğretiyorlar mı?
+Tabi tabi hatta şu yan sınıfta arkeoloji okuyorlar ya,onlara da tarihi eser kaçakçılığı öğretiyorlar...
Senin lafın bu gibi oldu be dostum :D
-ben bilgisayar mühendisiyim.
+iyi be şu oyunun şu bölümünü bir türlü geçemedim bir baksana.
(ama ama hani java , hani desing managements)
:D :D
- 1
- 2