Size Bir Soru Soracağım Hackerler Windowsmu , Linuxmu , Macmı Kullanırlar Laptopmu Masaüstümü Yoksa Fark Etmezmi ?
HackerLar...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
335 mesaj
Linux kullanılırlar.Çünkü kendi güvenliklerini en iyi o şekilde sağlarlar.Ve virüsler windows için yazıldığından virüsler linuxa bulaşamaz.Yani yazdıkları virüs kendilerine zarar vermesin diye windows kullanmıyorlar.Peki neden mac değilde linux? işte onu bende bilmiyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Linux kullanılırlar.Çünkü kendi güvenliklerini en iyi o şekilde sağlarlar.Ve virüsler windows için yazıldığından virüsler linuxa bulaşamaz.Yani yazdıkları virüs kendilerine zarar vermesin diye windows kullanmıyorlar.Peki neden mac değilde linux? işte onu bende bilmiyorumben mac kullandım ve çok hantal bir program linux hem güvenlik hemde hız açısından mac'ı katlar
mac progamını kur pc ye izle görsellleri çok muhteşem nette falan dolaşırken o kadar hızlı bir program değil ayrıca linux hem nette hemde diğer uygulamalarda çok hızlı virüsler linux'a diş geçiremiyor ben hacker olsam linux'u tercih ederdim...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj
ben mac kullandım ve çok hantal bir program linux hem güvenlik hemde hız açısından mac'ı katlarSen sanırım şu hantal Hackintosh sürümlerinden birini denemişsin ya da istisnaya denk gelmişsin. Normalde yavaş falan değil. Linux'u seçmelerinin nedeni ise her yerini değiştirebilme olanağı ve tüm kodları görebilmenin verdiği rahatlıktır. Ayrıca programlama için Linux gerçekten iyi, Mac'i bu konuda katlar - aynı şekilde Windows'u da.
mac progamını kur pc ye izle görsellleri çok muhteşem nette falan dolaşırken o kadar hızlı bir program değil ayrıca linux hem nette hemde diğer uygulamalarda çok hızlı virüsler linux'a diş geçiremiyor ben hacker olsam linux'u tercih ederdim...
Yıllanmış Üye
335 mesaj
Bir şey kafama takıldı.Konu sahibi bunu neden bilmek istiyor
Yani kendin için soruyorda olabilirsin Merak ettim sadece
Yıllanmış Üye
750 mesaj
Yıllanmış Üye
335 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Sen sanırım şu hantal Hackintosh sürümlerinden birini denemişsin ya da istisnaya denk gelmişsin. Normalde yavaş falan değil. Linux'u seçmelerinin nedeni ise her yerini değiştirebilme olanağı ve tüm kodları görebilmenin verdiği rahatlıktır. Ayrıca programlama için Linux gerçekten iyi, Mac'i bu konuda katlar - aynı şekilde Windows'u da.dostum şu linux'u biraz daha windows gibi geliştirsinler windows'u heryerden silerim gerçekten hızlı bir program ama gel görki ne drıver destekler ne oyunları ben tv kartını kurayım dedim bakalım ne dicek donkk diye ses uyarı işareti geldi ekrana
ama internette çok hızlı birde türkçe dil desteği olsa windows'a ücret ödeyeceğime linux'a transfer olurum...
Yıllanmış Üye
536 mesaj
windows iyide şu saçma sapan şeyleri yapmasa olmaz mı yaa :D
Yıllanmış Üye
536 mesaj
e bende kullanıyorum ama sen hiç tahmin edemileyen hata aldın mı :D