merhaba arkadaşlar,
hackerların kullandığı web tarayıcısı firefoxtur. biliyor muydunuz
Niye genel konusuyorsun ki:) 10000.. lerce hacker vardır .:)
Teşekkürler, bu paylaşım binlerce forum üyesine çok yararlı gelicektir eminim.
Ama benim de izninizle bazı sorularım var size.
-Konuda ki amaç nedir?
-Nereden öğrendiniz?
-Ve eee ne yapalım? gibi... (:
kolay gelsin ve tekrar teşekkürler.
bu konudaki amacım bazı chip üyelerinin firefoxu sevmiyo ve hackerlerin kullanmasının nedeni linux tabanında çalıştığından dolayı güvenliği yüksektir
bunu tanıdıklarım bildiğinden dolayı ben de oradan öğrendim
burda yapmanız gerken birşey yok ama amacım firefoxun önemini açıklmaktı
bu soruları sorduğunuz için teşekkürler
O halde bu açıklamaları ve daha fazlasını ekleyerek bir konu açsaydınız daha sağlıklı bir konu olurdu, ayrıca başlık hepten falso.
merhaba arkadaşlar,ne APTALCA bir konu hacker dediğin kişilerde senin aklının aynısı taşıdıklarını varsayarsak vay hallerine hepsi elek gibi dökülüyorlardır.hackerların kullandığı web tarayıcısı firefoxtur. biliyor
adamlar salakmı tarayıcı olarak firefox yada başka bir yazılım ile sınırlı kalsın. keza adamlar ie9 ve firefox 4 teki güvenlik açıklarını bile inceliyorlar bulmuşlartdır bile belkide çoktan.
hacker diye tabir ettiğin kişiler senin kadar saf değil malesef akla gelebilecek ve çok fazla yaygın olan tüm program ve program bileşenlerini incelerler ve içlerindeki açıklardan faydalanarak istedikleri hedefe zarar verebilirler.
aynı şekilde antivirüs programlarının bile hemen hemen hepsinin ne açığı olduğunu biliyor bu adamlar ve buna istinaden artık nadirde olsa çıkardıkları zararlılar ilk önce antivirüs yazılımlarını çökertiyor sonrada işleme başlıyor yada hiç çökertmiyor kendini gizleyip antivirüs yazılımlarının bünyesindeki açıklardan faydalanarak işlerini yürütüyorlar.
rap1997 doğru söylüyor =))
herkes birbirine katılmış ben de birine katılayım dedim :D
arkadaşlar saçma sapan bir konuya yorum yaptık kendimizi düşürdük daha fazla yorum yapmayalım konu güncel kalmasın hem de insancıkların kafaları karışmasın... (:
Adam konuyu açtığına bin pişman oldu :))