Ghost nedir?
hacklenmemek için
- 1
- 2
zatzotGhost nedir?hayalet
şaka şaka ghost bi yedekleme programıdır
carl246tam benim kafamsın evet her zaman nod32 aynı zamanda ben hackerim mail hack ve pc hack yapıyorum konuya yazdıklarım aslında mail ve pc hackten korunmak içinIP'mi veriyim benm pc yede girermisin mail adresimi hack lermisin ?
carl246essential net tools merak etme güvenliksiz çok pc var günde 2 tane ye dalıİyi b.. yiyorsunuz.
zatzotGhost nedir?Ghost, Symantec firmasının norton ismi altında çıkardığı yazılımlardan biridir. Çok geniş kapsamlı bir sistem denetleme ve yedekleme yazılımıdır. Piyasadaki mevcut sürümü olan 14.0 ile işletim sistemi de dahil olmak üzere tüm sisteminizin yedeğini kolaylıkla alabilir, isteğiniz zaman bilgisayarınızın o zamanki haline komple döndürebilirsiniz.
Gerçekten çok iyi bir yazılımdır.Düşünün ben vistayı kuruyorum, sürücüleri kuruyorum, sp1 i kuruyorum, gerekli programlarım ve ayarlarım derken 4 saati bulabiliyor. Ama ghost ile bunları bir kere yaptıktan sonra birkaç sene boyunca bu işi yapmak yalnızca yarım saatimi alıyor.
carl246essential net tools merak etme güvenliksiz çok pc var günde 2 tane ye dalıyapma gözünü seviyim ENT ile zar zor IP tespit ediliyo sen bide onla pc yemi giriyorsun hakkatten güzel...yoksa iskorpitx senmisin :))
mail hack yapiom demişşsin e-mail adresi veriim mi ??
bu arada gizli sorumu yoksa spam mı ??
carl246çok basit yaw sen ip bulmayı bilmiyon kievet bilmiyorum...görev yöneticisi açılmadıgı için hemen format at diyeninde "hacker" olduguna inanmıyorum...
ben senden çok kurcaladım o programları kafanı yorma ;)
way be herkez hackermiş sitede :) arkadaslar bosverin bu tartısmaları hacker adam ben hackerim der mi? Neyi tartısıyorsunuz.Bilgisiz insanlara trojen göndermek sureti ile msn şifresini ele geçirmekse hackerlik güler gecerim.Bu arada ben bu işi cok iyi biliyorum diyen varsa buyursun beni hacklemekle baslasın işe.İp nosunu isteme benden buz gibi soğurum senden :) hacker adam bu pmden ulaşır bana zaten.msn adresim ise site kayıtlarında mevcut panele girer bakarsınız :D
Editörway be herkez hackermiş sitede :) arkadaslar bosverin bu tartısmaları hacker adam ben hackerim der mi? Neyi tartısıyorsunuz.Bilgisiz insanlara trojen göndermek sureti ile msn şifresini ele geçirmekse hackerlik güler gecerim.Bu arada ben bu işi cok iyi biliyorum diyen varsa buyursun beni hacklemekle baslasın işe.İp nosunu isteme benden buz gibi soğurum senden :) hacker adam bu pmden ulaşır bana zaten.msn adresim ise site kayıtlarında mevcut panele girer bakarsınız :ben ip yi werdim yinede bişi olmadı sen ipyi kendin bul dion o iş yaş...
yya boş iş bunlar esenteal tool ile günde yüz kere tarama yapsan 10 pc bulsan 2tanesine girsen ne olacak ancak dosya indirirsin silemzsin çünki paylaşıma açmadıysa ancak bakabilirsin kopyalam yparsın kendi pc ne karşı pc den birşey silmezsin ancak keyloger tarzı birşey koyup çalıştırması gerek oyle ben program buldum hack yaparım diyerek hack olmaz bende modemlerin şifre hataları ile modemleri kapatıyorum bende hacker ım varmı boyle birşey
isteyen inansın isteyen inanmasın kimseyi inan diye zorlamıyorum herkes kendine konudaki mesajlarımı sildim konuya yorum yazmayın ben hacker derken amator hacker demek istemiştim profesyonal değil
carl246isteyen inansın isteyen inanmasın kimseyi inan diye zorlamıyorum herkes kendine konudaki mesajlarımı sildim konuya yorum yazmayın ben hacker derken amator hacker demek istemiştim profesyonal değsenin ypatıklarını ben serçe parmahımşa ypaıyorum dostum boşuna kasma kendini
Ufuk_35Ghost, Symantec firmasının norton ismi altında çıkardığı yazılımlardan biridir. Çok geniş kapsamlı bir sistem denetleme ve yedekleme yazılımıdır. Piyasadaki mevcut sürümü olan 14.0 ile işletim sistemi de dahil olmak üzere tüm sisteminizin yedeğini kolaylıkla alabilir, isteğiniz zaman bilgisayarınızın o zamanki haline komple döndürebilirsiniz.Güzel birşeymiş.Teşekkür ederim.
Gerçekten çok iyi bir yazılımdır.Düşünün ben vistayı kuruyorum, sürücüleri kuruyorum, sp1 i kuruyorum, gerekli programlarım ve ayarlarım derken 4 saati bulabiliyor. Ama ghost ile bunları bir kere yaptıktan sonra birkaç sene boyunca bu işi yapmak yalnızca yarım saatimi alıyor.
- 1
- 2