ilk önce pc nin hacklenmemesi için pc nizin paylaşıma kapalı olması açık portunuzun fazla olmaması mümkünse hiç olmaması gereklidir
sonra windows güvenlik duvarının açık olması ve bir antivirüs yazılımınızın olması(nod32 tavsiyemdir) gerekmektedir eğer mümkünse admin hesabında ve diğer kullanıcılarda parola olması ve syskey parolasıda olması gerekmektedir bu durumda pc niz hackerlere karşı güvenli durumdadır
hacklenmemek için
- 1
- 2
Akla her geldiğinde format ve ghost.
Bu da güvenlik için önemlidir.
Adam Kasperin sitesini hackliyor koruma icin elbette faydasi olur yazdiklarinin ama bu isi iyi bilen hacker hepsini bir sekilde asar asiyorlarda zaten.
Ayrica format ve ghost nasil koruyacakmis anlatsana ?
Deepfreze veya bu tarz bir makine ile korunma yönteminin ne faydasi olucak anlamak münkün degil malware yada virus yedin haberin yok ve banka ödemesi yaptin o sirada sifren adamlarin eline gecmis zaten oluyor pc resetlediginde eski haline almis olmasinin yada formatin ne korumasi olur ya biraz mantikli olun.
Ayrica Nod32 ise hicde konustugunuz kadar iyi bir antivir degil malware konusunda 0 bulma orani ise 100 de 65 lerde sadece
deepfreeze zaten en fazla bir virüsün daha fazla boyutlarda zarar vermesini önler ama programa virüs girmeyeceği ne mağlum
Dünyada deppfrezee yi silebilen bir virüs şimdilik bence yok. Bu arada sizin o kaspersky sitesi hackleyen hackerlara değilde size soruyorum : BEN AĞ KABLOMU SÖKERSEM DÜNYAYLA BAĞIM OLURMU ?
carl246ilk önce pc nin hacklenmemesi için pc nizin paylaşıma kapalı olması açık portunuzun fazla olmaması mümkünse hiç olmaması gereklidirbravo bak akıllı insan doğru antivirus programını tavsiye ediyor her zaman nod 32
sonra windows güvenlik duvarının açık olması ve bir antivirüs yazılımınızın olması(nod32 tavsiyemdir) gerekmektedir eğer mümkünse admin hesabında ve diğer kullanıcılarda parola olması ve syskey parolasıda olması gerekmektedir bu durumda pc niz hackerlere karşı güvenli durumdadı
carl246tam benim kafamsın evet her zaman nod32 aynı zamanda ben hackerim mail hack ve pc hack yapıyorum konuya yazdıklarım aslında mail ve pc hackten korunmak içincv flan warmıydı görseydik?kodrolu hacker calıştırcam adam arıom
hocam siz işi bilmiyorsunuz hacklenmemek ghost olmak lazım ghost derken öyle proxy le felan değil direkt zombi pc olacaksın yani hacırların kullandığı yöntemi kullanacaksın flash disk üzerinden çalışan xp ya da vista kullanacaksın adam hacklese hacklese falsh diski hackler
walla arkadaşım istediğiniz ip se http://288.282.284.139 alın buyrun gelin...
carl246hack çok kolaylaştı artık kafadan ip adresi atıyoruz adamın pc ye giriyoruz sistem dosyalarını siliyoruz bu kadar basit dostan komut veriyoruz netstat adamın ip yi alıyoruz 139. port açıksa net use + ip numarasıyla pc ye dalıyoruz bu hack yöntemini hackerlere karşı daha fazla dikkatli olmanız için söylüyorum gidipte milletin pc ye dalın diye değil ( bu yöntemle pc hack yapıyorum ama siz yapmayın )hoca o programı bende kullanmıştım e ile başlıyor ıp nosunda tarayor ve açık varsa giriyorduk ama şu var adamın c ve d sine giremiyorduk ayrıca nası sotan komut atıyorsunuz bide hangi programı kullanıyorsunuz
_cypher_walla arkadaşım istediğiniz ip se http://88.228.84.139 alın buyrun gelin...birader bu statik ıp
carl246sizin kullandığınız program yani ent c ve d sine giriyor bugün birinin c ye girdim sistem dosyalarını sildim pc deki kullanıcıları bile gördüm 139. porttanda daldım bir ara ama adamın pc de admin şifresi vardı ip için saol dalıyımsen bana özelden o programın varsa linkini eğer temizse atsana bi bakalım nasıl. bide turkhacke takıldın mı sen daha önce
ip static deil modem reset ip reset olayı war pc de ne deep freeze ne başka bişi war yanlızca win guvenlik duvarı + avast 4.8pro
carl246msn den versem özeldede yasak ban yeriz niko_bellic_4@hotmail.com hack sitelerine üye olmadım ama girip pc hack yazılarınıbirader yanlış anlama ama ben msn kullanmıyorum.özeldende yazamıyorsanda canın saolsun
carl246bari programın adını veriyim google da aratır bulursun Essentialtama işte bende kullandım o programı ama o programla her pc ye giremezsin yani aslında kıytırık bir program. sadece ağ paylaşımı açık olan bid yanlış hatırlamıyorsam wrs yes olan pcleri girebilirsin..
bu işleri süper ingilizcen olcak yabanccı hack sitelerinden sanal pc yaratark öğrenmek lazım ama ava giden genelde avlanır
demek ki hackerim demekle hacker olunmmuyor sabahtan akşama internette işi gucu olmayan insanlar dolaşıyor ve girdiği her siteye ipsini zaten bırakıyor eger hack o kadar kolay olsaydı ben bu cevabı gonderemeden benim pc cokerdi
arkadaşlar güvenlik duvarı xp nin çoğu portu kapatıyor heleki ethernet akrtı ile giriyorsanız nete baya zor usb ile giriliyorsa portlar açık başka bir güvenlik duvarı yoksa rahatlaşabiliyor ama genelede portların çoğu kapalı
http://285.110.132.336 işte sana ip dun o msjı yazdıktan sonra bilgisayarı kapattım o yuzden erişememişsin ayrıca ip static deil modem resetlenince iip deişio ilk werdiğim ip ile farklı olmasından anlayabilirsiniz zaten bu ip de 1.5 saat felan kalcam sonra resetlemem lzm...
ayrıca bi acığı kullanarak kendin bile yazmadığınn bi programla 1-2 pc den dosya sildin die hackerim diosan zaten dicek bişeyim yok sana
hangi yontemi kullanırsan kullan yeterki pc ye gir c surucusunun root unda delete me! die bi klasor war onu silmen girdiğini gostermek için yeterli ama yapabilirsen butun dosyalarımı silebilirsin silme demiyorum
Bu konuyu fazla uzatmayın burası hack eğitim sistesi değil.Yönetim nerde.Ayrıca asla güvenli blgisayar diye birşey yoktur ve gerçek hacker olan kişide buraya çıkıp eski demode kelimeler yazacak kadar aptal değildir.
TBCMagicLOG tutuyorsun, degil mi? Sonuc belli, fakat yinede merak ediyorum ...gerek gormedim ama apache otomatik tutuo
YasarSBu konuyu fazla uzatmayın burası hack eğitim sistesi değil.Yönetim nerde.Ayrıca asla güvenli blgisayar diye birşey yoktur ve gerçek hacker olan kişide buraya çıkıp eski demode kelimeler yazacak kadar aptal değildir.walla ben başlatmadım hack üstüne konu acıp duran ben dğilim ben sadece 1 ip yeter gibi kafalara yerleşen yanlışları silmeye calışıyorum
_cypher_
Sözüm sana değil mesajın içeriği kime hitab ettiğimi açıklıyor.Hayır o değil konuyu okuyan yeni netciler de ben hacker olacağım diye şimdi bu çocuksu davranışa kapılacaklar onlara yazık olacak
Ayrıca sen deneyimlisin deneyimli kişi bu tür konularla zaman harcamaz yazık olur.
yok onları benim dyndns den adrese cevircem zaten bunlar bitince şimdi onu werirsem ipyi bulamazlar fln die direk ip yi werdim
ipleri değiştirdim artık kimsenin işine yaramaz(dyndns den adresi koycakyımda modeme erişemiorum dnsem değişik olduğğu için dns için reset atmayada ugraşmak istemedim acıkcası)
- 1
- 2