windows derecelendirmenizin resmini atarmısınız?
benimki
hadi herkes windows derecelendirmesinin resmini at
2GB Ram 2.4 ghz cift cekirdek işlemci ve 512lik takoz bir kartla böyle oluyor :d
Yalnız işlemci(haliyle ram) ve ekran kartı overclockludur:D
KARUB seni bekliyoruz :D
Harddisk herkese 5.9 veriyor yav :D bi ssdlere full veriyor heralde.
Arkadaşta ide bağlantılı. 90 okuma 9 yazma hızı olan 80gb bi hardisk var onada 5.9 veriyor.
Karub kanka Windows mu kullanıyorsun işletim sistemi olarak kullanıyorsan şu sağdekilerin sana zahmet bi bağlantılarını verirsen çok işime yarayacak
birde bişey soracağım herkesin resmine tıklıyorum yeni pencere açılmıyor ama benimkine tıklıyom otamatik hızzlıresime atıyo nasıl iş anlamadım
benim sabit diske 5.4 vermiş, ama bence bu puanlar sırf windows 7 aero için etkili. Oyun için bence de bu puanlara kanılmaması gerek
vista için ekran kartı gadgetı ublamadım sitede yardımcı olan olursa sevinirim. bu arada karub işlemcini ne kadara aldın kardeş?
vista için ekran kartı gadgetı ublamadım sitede yardımcı olan olursa sevinirim. bu arada karub işlemcini ne kadara aldın kardeş?İşlemci: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2021Windows vista ile 7 aynı sadece üstünde değişiklik yapılmıştır. O yüzden 7nin gadgetlarını kullanabilirsiniz.. Denedim oluyor :)
Arkadaşlar böyle bir derecelendirme XP'de yok galiba.XP'de de buna benzer birşey var mı?Pek kullanmadığım için bilmiyorum.
Hdd nin puanını yükseltmek için iki adet hdd ile Raid 0 yapabilirsiniz iki kat hız sağlar para önemli değil derseniz 3 hdd ile Raid 5 yapabilirsiniz daha da güvenli olur ya da bunların yerine ssd alabilirsiniz