Arkadaşlar herkes sadece bir cümle kuracak hikayeyi devam ettireceğiz...Başlıyorum tek cümle yazın lütfen birazda aksiyon katın
Katılmak isteyenler buyursun
Yağmurun altında hızlı hızlı bilinmeyene yürüyordu...
Arkadaşlar herkes sadece bir cümle kuracak hikayeyi devam ettireceğiz...Başlıyorum tek cümle yazın lütfen birazda aksiyon katın
Katılmak isteyenler buyursun
Yağmurun altında hızlı hızlı bilinmeyene yürüyordu...
Böyle bir şey yapılmıştı daha önceden.Ben hep kahramanı öldürüyordum
Biraz uzasın öldürcem yine
Karşıda bir adamı gördü ve aşık oldu
ama tam o anda bir kuşun tuvalet ihtiyacının gelmesiyle bıraktığı maddenin kendi kafasına düşmesiyle kendine geldi.
suç-ve-cezaçocukca şeyler :tugcelimKatılmak isteyenler buyursunOkey baby
sonra tam ambulansa bindirilirken altında kaldığı kamyonun freni boşaldı ve kamyon ambulansa çarptı. şans eseri bu insan ölmedi. fakat tüm ambulans ekibi ve yardım sefer 40 vatandaş bu kamyonun çarpmasıyla öldü.
sorumlu olarak bu insanı gösterdiler ve idam cezasına çarptırdılar ancak hapishaneden bir arkadaşı yardımıyla kurtuldu ama artık bütün polisler onu arıyordu,görüldüğü yerde tutuklanarak idam ettirilecekti,polisler onu buldu ancak o bir ninjaydı hemen polisleri öldürerek tüydü,ustasının yanına uğradı ancak kötülükler lordu orayı basmış ve ustasını öldürmüştü kamyon kazasınıda onlar ayarlamıştı,bu olaya çok kızdı ve lordun sarayını bastı bütün korumaları öldürdü ve lordu ailesiyle birlikte sarayın zindanına tıktı sonrada sarayı c4 le havaya uçurdu lord ölmüştü...
lordun parçalarını toparlayıp arka cebinde taşıdığı sevgilisinin beynini frankestein misali lorda monte ederek gerilim verdi ve yeniden hayata döndü...yeni doğan yaratık sevgilisinin beynine ve anılarına fakat lordun vücüduna sahipti...kafası çok karıştı."ulan ne yaptık yauwww" dedi...
Noktayı da ben koyayım :D
tam sucuğu yeyip kızı öpecekti arkadan gelen bi sesle irkildi...tüm ormantizm bitmişti...
Ne dedim ben son noktayı ben koycam
herşey bitti sandı ama o anda değil 2 piko saniye sonra bitti :)
nokta nokta oldu iyice yawwwfff ...noktası çıkmasın işin iyice he he tamam sen koy son noktayı... :)
son noktayı koyacağını zanneden züpper hero aslında yanılıyordu...
to be continued.... :)
gelecek sezon da görüşmek üzere...
tam o sırada bu yazıyı gördü to be continued.... :) ama durdu bi an düşündü ustası ona birşey öğretmişti "herşey tamda bitti dediğin an başlar".durakladı ve ağlamaya başladı
bi yandan ağlıyordu bi yandanda dondurmayı yalayarak yiodu o esnada tuvaleti geldi ve wc ye gitti fakat o wcden birdaha çıkamadı :S:s
çıkmadı derken, bu insanı daha önceki bölümlerde ezen kamyon tekrar yokuşun başında görülür. kamyoncunun daha önceki bölümlerde bozulan freni onaracak parası olmadığı için kendi ayaklarını yokuştan inerken fren olarak kullanıyordur. ama bu kamyonu yokuş aşağı giderken durduramayınca kamyon tuvalete dalar. bu hikayenin kahramanı olan insan kurtulur. fakat o şehrin tek tuvaleti olan bu tuvaletin kapısında ölme özürlü bu güzel insanın tuvaletten çıkmasını bekleyen yüzlerce insan bu kamyonun altında, üstünde, yanında, çaprazında ve içinde kalarak ölür.
bir tıkırtı sesler geliyordu ve işte kahramanımız kurtulmuşdu ama yaralıydı ve kamyon şöförüne döndü "ulan nere gitsem çıkıyorsun karşıma tuvalette bile bırakmıyorsun ne istiyosun" der ama nafile adamcağız ölesine sıkışmıştırki o yıkılan tuvaletin ortasında iniltiletle ihtiyacını gidermektedir o an acır ona " yazık adam cağız aylardır tuvalet yüzü görmemiş galiba " der ve ordan uzaklaşır.