1 ay önce aldığım thermaltake'i sprey yağla yağlama yaparsam sonra bir zararı olur mu? yine şu işiklı thermaltake kasa fanlarına yağlama çözümmü (kullananlar bunların seslerinden rahatsız oluyormusunuz?) ekran kartı fanına da yapsak ourmu? bir el atın makine çok ses yapıyor 50 derecede hep amd2500 harddisk samsung 80gb 8mb cache herhalde bu ses yapmaz. son olarak anakarttan ses gelirmi?
hadi ortak bir karar verelim! yoksa bu ses bitirir
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Anakarttan ses sadece anormal durumlarda tweeterdan uyarı şeklinde gelir.
Fanlar eğer çok ses çıkarmıyorsa yağlaman gerek yok ama yağlamanın bi zararı olmaz.
Kasamda 14tane fan var ve rahatsız olmuyorum.Elinden gelidğince fanlarını temiz tut tozlanmasın.
14 tane yuhhhhhh, ne yaptin ya fanlar 1000rpmde dahi çalışsa o kadar fan ses yapar diablo aman abi.
Birde hangi kasaya sahipsinde 14 tane fan "sıkıştırabildin"?
Lütfen en sessiz fanda dahi havayi kestigi için küçük bir "vın" sesi vardı. 14 tanesinden de ses gelsin lütfen.
Abi 7 tane kasa fanım var-1Tane HDD fanı,2Tane ekran kartı fanı,1CPU fanı,1NB fanı,2PSU fanı toplam kaç etti?Kasam dandik ama fan yuvası bol olan kasalardan ayrıca kapağı ve üst tarafı kesip 2 fan da oraya attım...
Çoğu fan yüksek devirlidir ama benim müzik tesisatım onları fazlasıyla bastırır.Ayrıca bi anahtar taktım istediğim zaman agresif fanları kapatabiliyorum...
kardeş biz sana kısaca fancı diyebilir miyiz?
Olabilir abi benim kasamdan fan,masamdan ampli,ceketimin cebimden CD-RW disk/USB disk eksik olmaz...
Ben kendim abartılı soğutma yapmayı severim.2 Tane VGA kart soğutma projem oldu sayılır.
Burda daha önce vermiştim yaklaşık 4 ay önce şu mesajı da yazmışım...:
Eğer Benim FX5200'ü sorarsan eğer OTES sistemi yaptım.Link vereyim sana ordan bak.
bu linkte benim kartı tanıtmıştım.
Demekki saglam kulakların var.
Bende 14 tane birden kasa fanı zannettim.
Off baya saglam sinirlerin olmalı.
7 tane kasa fanını kendinmi monte ettin yoksa TT nin kasalarından birimi var?
Abi kasam dandik 300W güç kaynaklı markasız kasalardandı ama gerçekten modifiyeye açık bir kasa idi...Ben de döşedim fanları,Kapağı kestirdim,çeşitli çalışmalarım oldu size link bulursam kasamın resimlerini gösterebilirim ama arıyorum yok ilerde olabilir...