Hafıza kartım pc ye taktım içine yeni dosyalar gelmiş ve image klasörü boşalmış diğer herşey yerinde ama image boş benim için önemi çok olan resimler gitti nasıl geri getirebilirim ucretsiz ve kesin bi sonuc alabilrmiyiz hafıza kartına format veya başka biş yapmadım sizi bekliyorum
Hafıza kartımdakiler i geri getirme
1. ucretlimi
2. 3 tane var hangisi
3. kafam acayip şekilde karışık 3 saatir arıyorum 5 program denedim serial istiolr para istiolar
Programı indir dim bana bi kod verdi ama kod işe yaramadı 4 kez ayrıı ayrı uye oldum olmadı
2 3 programla denedim bazıların kurtardım kurtardığım resimler başka telefonla cekilmiş olnlar yani bnm cektiklerimi kurtaramadım sadece başka telefondan cekiop kedi hafıza kartıma atıklarım kurtara bildim sizden yardım istiyorum
kod dağıtımı sanırım kaldırılmış. program hafıza kartındakileri kurtarabilir,telefonun kendi hafızasındakiler için hiçbir şey söyleyemem.
yoo telefonun hafızasındaki değil ( hafıza kartındaki ) yani telefonla cektiğm resimleri hafıza kartına attım başka resimler cekebileyim diye akarabların telefonundaki resimleride kendi hafıza kartıma buraktım bugun actım resim hiç yok vidolar sesler mp3 ler duruyor :S sadece images boş :S:S 18 adet resi m kurtardım ama kendi telefonunmla cektiklerimi kurtaramadım anlata bildimi abii ?