Hakkımda bir düşünce bu şekilde 3 ncü kişi olmasından dolayı konuyu forum şeklinde açıyorum... Aşağıdaki yazı arkadaşımızın bana yazmış olduğu yazının birebir kopyasıdır..
düşünüyorum da acaba neden +1 şeklinde bir cevap gönderilir. anlamı nedir bu +1 in? acaba kendi bilgisini ve kendisini büyük görüyorda o yüzden mi böyle abuk sabuk cevap gönderiyor. neden dalga geçme eğiliminde. acaba şimdiye kadar bu eleman çok mu aşağılandı? kendine nasıl davranılıyorsa üyelerede aynen öyle mi davranıyor? yani aşalayıcı. kimdir bu turanozz... nedir necidir. eğitimi bilgisi görgüsü nedir. acaba eğitimi belkide 20 gr lık bilgisi iyi dahi olsa görgüsü ne derece ki böyle abuk sabuk cevaplar verebiliyor. acaba çok bilmiş biri mi? ya da daha da çok yanılmış biri mi?
işte arkadaşım turan senin bu cevapların ister istemez bunları düşürüyor insanın aklına.
Bu güne Kadar 20 gr beynim ile seni rahatsız etmiş olabilirim. bu sebepden dolayı senden özür dilerim. Yakında 25 gr olarak geri döneceğim o zaman ümidim seninle aynı öğrenim seviyesinde olmaktır.