Arkadaşlar arkadaşımla bi tartışmaya girdik. [url]http://www.[spam].com.tr/satellite-l655-1e8-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari[/url],23196.html şu laptopa sahip.
Ekran kartı 1gb. ama hypermemory ile 2.7 gb oluyor.
Arkadaşımın görüşü şudur: 2.7gb ekran kartım var. Çok güzel bir artı yön. herşeyi hızlandırıyor normal 1gblardan daha farklı 2.7 gb olunca. normal hd 5650 1gb güzel ama benim 2.7gb hypermemoryle benimki ona fark atar. 4gb ramim var yerse yesin 8leyecem rami diyor.
Benimde görüşüm şudur: Hypermemory ekran kartı belleğini arttırıyor modelleme vs şeylerde güzeldir etkilidir ama ramden kullandığı icin. ramin mhzini aldığından bellek hızı düşüyor Oyunlarda çözünürlük dışında bi etkisi yok. eksi yön var hatta.. Ki ben kendi ekran kartımda (eski kartımda) paylaşımı kapatıp daha güzel sonuç aldım. 1-2 yıldır forumdayım zaten sırf bu konuyu inceliyorum. Herkes hypermemoryle kötü sonuc aldığını yazıyordu.
Şimdi kim haklı arkadaşımmı benmi ? Eğer arkadaşım haklıysa FORUMU BIRAKIP ( bu sefer geçenki gibi değil ciddi ciddi bırakıp) ŞİFREMİ RANDOM SALLAYIP Bİ NOT DEFTERİNE, KOPYALAYIP HESABIMDAKİYLE DEĞİŞİYORUM VE Bİ DAHA UĞRAMIYORUM.