Hala d yok

HPQ-User
15-06-2007, 16:58   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mumın sormuş:
.Sorunumu bir daha anlatmak icab ederse. 80 gb.lık diskim var.45 d 35 c için.ilk başta kurulumda böylle ayarlıydı.Ben xp sorunlar çıkarmaya başladığında bir daha kurayım derken daha önceki windows dosyaları silinsinmi diye bir soru çıktı.Xp kurulumun anında bende evet sil dedim.ç sonra c'ya format atıp yeni bir xp kurdum Şu an D var ama içine giremiyorum."Raw" herhalde msdos sistemi oluyor. D içi
şu an boş gözüküyor.Ama silme  geri getiren programlarla d nin içini dosyları görüyorum ama demo olduğu için bir şey yapamıyorum.Herhalde sorumu anlamışsınızdır.Ben d ye format atmadan bunu şimdiki siteme entegre edebilirmiyim veya ne yapabilirim.şimdiden teşekkürler.ben daha önce b soruyu sordum.Bana partition magic le halledebilrsiniz.dendi.Fakat partition magic 7 yi bilgisayarımna kurdum.Ama program d yi unformatted diye gösteriyor ve o bölümü parçalamıyor.Parçalarsa zaten benim içindeki verilerim kaybolacak.Ben d nin içindekiler kaybolsun istemiyorum.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
2800 işlemci
80 gb samsung
xp işletim
servis pack 1

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Borga-x
15-06-2007, 17:13   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

arkadaşım D sürücüsüne format atmaktan başka çözümün yok.Ondan sonra disc recovery programları ile kurtarabilirsin. Programla ilgili bonus dosyalarını google'da ararsan bulursun.Umarım anlamışsındır.

benersince
15-06-2007, 17:23   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
Borga-x
arkadaşım D sürücüsüne format atmaktan başka çözümün yok.Ondan sonra disc recovery programları ile kurtarabilirsin. Programla ilgili bonus dosyalarını google'da ararsan bulursun.Umarım anlamışsındır.
o son yaptıklarından sonra birşey yazmadıysan ki yazmamışsındır ...borganın dedigini yapacan d ye format atıp programla verilerini kurtarmaya çalışacaksın bunun başka bir yolu yok ya böyle yada comple format atacan
kolay gelsin

CoCoRiCo
15-06-2007, 17:40   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

denetim masası >
Yönetimsel Araçlar >
Bilgisayar Yönetimi >
|
|
+--Depolama
   |---
   |---
   |Disk yonetimi

bölümünde kontrol edebilirsin şayet disk ile iligili
bir hata varsa HAM bir sürücü olarak görünüyorsa
şu yada bu sekilde sürücü hafti atanmamıssa disk'i buradan
aktif edebilir yada sürücü harfi atayabilirsin..

bir diger secenek BIOS dan Disk seceneklerinden IDE yolunun kapalı olup olmadıgını kontrol etmendir.

her ihtimale karsın disk taramasını yapıp diskleri yeniden
tanımlamanın faydası olacagını düşünüyorum.

RAW tipleri için dönüşüm yapma olanagı varmı bilmiyorum
Format cözüm degildir aynı zamanda RECOVERY ederek tüm verilerinede ulasamaya bilirsin bu cok daha sakıncalı bir durumdur.. Başarılar..

Son Düzenleme: CoCoRiCo ~ 15 Haziran 2007 17:43
erkanc
15-06-2007, 18:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

diskini başka bir pc ye tak sonra kurtarma programlarıyla tarat d nin içeriğini kurtar ondan sonra diskini formatla kurtardığın dosyaları tekrar kendi diskine yükle

yakuza_
16-06-2007, 09:34   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
347 mesaj

belliki sorunun çok basit yapman gereken tek birşey var baştan format atacaksın
format atma bölümüne geldiğinde yani HHD biçimlendirme bölümüne geldiğinde 2 sürücüyüde sil ve baştan böl ama tam ortadan böl ve C:\ sürücüsüne windowsu yükle Göz kırpma

omer_6134
16-06-2007, 20:38   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Bende arkadaşlara katılıyorum d sürücüsüne format at