selam arkadaşlar bnm pcmde 2 gb ram vardı bunu 3.5 gb ye çıkardım ve half-lifeyi açarken şu hatayı aldım '' your system reported only -658464.00K of physical memory, half-life requres at least 16mb. bu hata nedir ve nasıl düzeltilir ??? yardım edenlere çok teşekkür ederim
-not ramlari tekrar 2 gbye düşürünce sorun düzeliyo ama ramlarde hata yok sapasağlamlar XS
half-life 1
ramin markası ne bu hataları ben çok gordum markadan da kaynaklanabilir modelini fln bi yaz sen
hmm benim kuzendede oldu bu. senin ramin birini 658464.kb algılamış nedense mb a cevirmemiş en azından 16 mb olmalı dior bunu normalde mb algılaması gerekiyo oyunu bil tekrar yukle
Oyunun exe dosyasına sağ tıklayıp uyumluluğu Xp service pack 2 yaparsanız rahatça oynarsınız...
Tekrar yükleme yapmanıza gerek yok dediğimi deneyin..
vayh olmadı demek dur bakalı biraz daha duşuneyim
Uyumluluğu Windows 98 falan yapmayı deneyin birde..
uyumluluk moduyla bi ilgisi olduğunu pek sanmıyorum ama dene
Vxone-e3uyumluluk moduyla bi ilgisi olduğunu pek sanmıyorum amaDemek ki ilgisi varmış.Mesaj yazmış olmak için boş boş yazmaktan ne anlıyorsun?Yardımcı olabilecegin bilgi sahibi oldugun konulara yazarsan forum biraz nefes alıcak.
Evet paranoi arkadaşıma katılıyorum kaç gündür vxone-e3 ü takip ediyorum foruma sırf mesaj sayım artsın diye katılmış gibi bir görüntü sunuyor.. Lütfen gerçekten sorun hakkında bilgin varsa başlığa mesaj yaz biz burada insanların sorunlarını çözmek kendi sorunlarımızı çözmek için uğraşıyoruz sen sırf boş lakırtı yapıyorsun.. Ya bi arkadaşımla, ismini vermiyorum, senin mesajlarını takip edip kahkahalara boğuluyoruz aslında buda bir işe yaramak ama forumun amacı bu değil lütfen biraz daha dikkat et ..
2 arkadaşa da katılıyorum, bilip bilmediğin bütün konulara cevap yazıyorsun ve cevaplarının msj sayını artırmaya yönelik olduğu çok belli ''katılıyorum, bencede, evet bi dene, bencede öyle, olabilir...'' 4 gün önce kayıt oldun ve mesaj sayın 227!! Lütfen boş boş yazmayı bırak ve bilgin olan konularda yazı yaz.. Forum rahatlasın biraz...