arkadaşlar malumunuz eposide one çıktı ama ben nasıl elde edeceğim bilmiyorum.Ama galiba steam sistemi üzerinden dağıtılıyormuş.
HALF LİFE 2 EPOSIDE ONE' NASIL BULABİLİRİM?
- 1
- 2
hem beleşçilik hemde armut piş ağzıma düşçülük yapıyorsun
ayıp yani sna korsanları zengin et demiyorum yada internetten çekme demiyorum
ama bu kadarda beleşçi olma sen bedava dağıtmak için 10 ay boyunca sabah akşam 150 adam çalıştırırmısın.
mantıklı olun biraz
vurdum duymazlığı geçtik birde adres verin çekelim diyorsun
Mdghem beleşçilik hemde armut piş ağzıma düşçülük yapıyorsunArkadaşım süpersin, mükemmel bir cevap olmuş kutluyorum seni ve senin gibi düşünenleri helal olsun.Zaten böyle insanlara ortam verenlerde asıl kabahat ama bizde bunlara karşı koymazsak alayımıza yazıklar olsun.Zaten bu memleket hep böyle örümcek zihniyetli kişilerin yüzünden kalkınmıyor..
ayıp yani sna korsanları zengin et demiyorum yada internetten çekme demiyorum
ama bu kadarda beleşçi olma sen bedava dağıtmak için 10 ay boyunca sabah akşam 150 adam çalıştırırmısın.
mantıklı olun biraz
vurdum duymazlığı geçtik birde adres verin çekelim![]()
ne alakası var ben elbette korsana karşıyım dedim ya eğer benim alabileceğim bir fiyatta olsaydı neden almayayım.Burda sende bizi iyice vurdum duymaz yaptın birader ne alaksı var.Biz bilmiyormuyuz HALF LIFE-2 için 6 yıl uğraşıldığını
200 MİLYON DOLAR harcandığını
60 bin kişinin çalıştığını.
Elbette burda bir alınteri var elbette yapılan emeğe saygı göstericez sen benim bunları bilmediğimimi düşünüyorsun.
Ama ne yapabilirim benimde bütçem kıstlı ve ben bir öğrenciyim öğrenci harçlığıyla ancak 1 yılda sadece 5 tane ORJİNAL oyun alabilirim.
Sen şunu demek istiyorsun aslında parası olamayan oyun oynamasın .
BİRAZ KENDİNİZİ BAŞKALARININ YERİNE KOYUN LÜTFEN LÜTFEN
işte olay tam burda..Bütün korsana yönelen kişilerin asıl anlamadığı sorun burda..mademki paran yok almıycaksın arkadaş.oynamıycak,dinlemiycek vede okumuycaksın bunlara katlanmak zorundasın..eğerki bunu yapmıyosan gidip korsana yöneliyosan hata sende, çünki sen aslında en kolay yol olan korsana yönelmektense gidip senin korsana yöneltme yoluna sürükleyen sistemlere,düzenlere yada diğer bir dille düzenbazlara bunun hesabını sorsan başkalarının sarf ettiği emeklere tecavüz ederek onların hakkını çalacağına git kendi öz haklarına sahip çık..bunu kimse anlamıyo..Arkadaşlar korsan olayı işin en soft yanı kimse farkında değil ve bir yandan memlekette özlük hakları denen olay kalmamak üzere bunun ne anlama geldiğini bir anlasak kesin illegal içerik sunan sitelere "DİKKAT..!ÖLÜM TEHLİKESİ"" yazmamız lazım derdiniz
SEN SADECE KORSAN KULLANAN KİŞİLER ÜZERİNE HABİRE ATIP TUTUYORSUN.OYSAKİ TÜRKİYEDEKİ ORTAMI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞSİN DIŞARIDA NORMAL KARŞILANABİLECEK BİR FİYATA SATILAN HERHANGİ BİR OYUN BURADA ONUN NEREDEYSE İKİ KATI DENEBİLECEK BİR FİYATA SATILIYOR ACABA ÜLKEMİZDE VERİLEN VE OLUŞTURULAN EMEĞE BİRAZ FAZLA KENDİ DEĞERLERİNİ Mİ KATIYORLAR EĞER İKİMİZDE HERHANGİ BİR AVRUPA ÜLKESİNDE YAŞAMIŞ OLSAYDIK ŞU ANDA SENİN HAKLI OLDUĞUNU SÖYLERDİM.FAKAT SÖZ KONUSU ÜLKE TÜRKİYE OLUNCA DEĞERLİ DOSTUM İŞİN İÇİNDE SADECE EMEK YOK HAKSIZ KAZANÇ VE HAKSIZ VERGİLERDE VAR.HEM SEN PARAN YOKSA OYUN OYNAMA DEMİŞSİN YA BIRAK ALLAH AŞKINA HİÇ ÖYLE ŞEY OLUR MU SEN KONUYU BAYA DAĞITMIŞSIN YA BEN SADECE OYUNLAR İÇİN BİTAKIM ŞEYLER SÖYLEDİM SEN BÜTÜN PİYASALARDAN BAHSETMİŞSİN PARAN YOKSA BIRAKTA OYUN OYNAMA VE OT GİBİ YAŞA DİYORSUN .
SANA BİRŞEY SÖYLEYEYİM Mİ BELKİ AĞIR OALCAK AMA ÜSTÜNE SAKIN ALINMA.
EĞER KORSAN TAMAMEN ORTADAN KALDIRILIRSA DÜNYAMIZIN DOĞAL DENGESİ BOZULUR.
oblivionEĞER KORSAN TAMAMEN ORTADAN KALDIRILIRSA DÜNYAMIZIN DOĞAL DENGESİ BOZULUR.Bence alakasız olmuş son cümlen..Saçmalamışsın açıkçası..
Doğal dengenin bozulması korsanın kalkmasıyla ilişkilendirilemez..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 26 Mayıs 2006 21:34
durun kavga etmeyin
bak oblivion kardeş benim sinirlendiğim nokta senin böyle bir foruma link atın diye yazmandır.
bizde geçtik bu yollardan biliriz vakti gelir boş cd alcak paran olmaz.
ama nasıl paran yoksa araba alamıyacağın gibi oyunuda alıp oynayamazsın
heleki bi arabaya çalıp satmak ne suçu ise bi oyunuda korsan'dan almak aynı şeydir
hatta aynı şekilde bi arabanın kilidini nasıl açarım diyede sormakda suçtur.
ben sana kendi halinde sorunu çöz diyorum gidersin bi birilerinin cebine para koymadan sorununu çözersin ama bununda bütün legal ve illegal sorumluluğunu kendi üstüne alırsın.
kalkıp'da ben haklıyım şartlar bu beni suça itiyorlar dersin ama bu seni haklı GÖSTERMEZ.
illa kendini haklı göreceksen oturur 1 yıl beklersin artık hemen hemen her oyunun uygun fiyatlı versiyonları çıkıyor 20ytl'yede orjinal olarak türkiyede alabilirsin
ayrıca 2 katı olayında biraz haksızsın çünkü internet'den her oyunu sipariş edip yurt dışı fiyatına 5-10 ytl kargo parası vererek edinebilirsin.
mod diilim ama.bu forumlarda yasadışı konular yasaktır.
peki siz paşa gönlünüzü sıkmayın .
BU FORUM BAŞLIĞINI NASIL KAPATA BİLİRİM?
çünkü baya canım sıkıldı işin en ilginç tarafı ne biliyormusunuz hepinizin anlattıklarını anlamam fakat benim analattıklarımı kimsenin anlamaması elbette hırsızlık kötü birşeydir neyse unutun gitsin
oblivionBU FORUM BAŞLIĞINI NASIL KAPATA BİLİRİM?Açtığın bir başlığı eğer altına 1 mesaj atılmışsa kendin kapatamazsın,silemezsin..Ancak mod. veya yöneticiler silebilirler..
Sen sadece konuyu açarken yazdığın mesajı değiştirebilirsin bu saatten sonra..Bizim alttaki mesajlarımız da alakasız kalır o zaman..
oblivionarkadaşlar malumunuz eposide one çıktı ama ben nasıl elde edeceğim bilmiyorum.Ama galiba steam sistemi üzerinden dağıtılıyormuş.Arkadaş bunları söylemiş,ama nerden korsanı çıakrdınız konu nasıl topic kapatmaya geldi anlamadım...
Ama güncellemeden önce birşey vardıysa bilemem bağışlayın o zaman..Elde etme yöntemine gelince ya gider crackli versiyonunu alır(başkasının save inden devam etmeler,çalışmayan cd-dvd ler)bitirirsin oyunu,yada kenara günlük 1 Ytl Atıp Oyunu alırsın 25 Ytl ye(steam satış fiyatı):oyunu bitirdikten sonrada online oyun zevkine varırsın...Biri sana oyunun sonunu görme fırsatı verir,biri sana oyunun sonunu görme + bitmeyen bir online oyun zevki verir...Karar Senin..
Son Düzenleme: TT06 ~ 27 Mayıs 2006 02:05
TT06Eh Bravo Gider Korsan Alırsın Demişsin Bravo Süper Bi Zeka Örneği seninkideoblivionarkadaşlar malumunuz eposide one çıktı ama ben nasıl elde edeceğim bilmiyorum.Ama galiba steam sistemi üzerinden dağıtılıyormuş.Arkadaş bunları söylemiş,ama nerden korsanı çıakrdınız konu nasıl topic kapatmaya geldi anlamadım...
Ama güncellemeden önce birşey vardıysa bilemem bağışlayın o zaman..Elde etme yöntemine gelince ya gider crackli versiyonunu alır(başkasının save inden devam etmeler,çalışmayan cd-dvd ler)bitirirsin oyunu,yada kenara günlük 1 Ytl Atıp Oyunu alırsın 25 Ytl ye(steam satış fiyatı):oyunu bitirdikten sonrada online oyun zevkine varırsın...Biri sana oyunun sonunu görme fırsatı verir,biri sana oyunun sonunu görme + bitmeyen bir online oyun zevki verir...Karar Senin..
ya mdg tamam işte uzatmanın bir faydası yok herkes biliyor korsanın zaralı birşey olduğunu sende yani millete hakaret etmek için fırsat kolluyorsun tamam yani bunu uzatmanın bir anlamı yokki
sevgili tt06 gerçektende eposide one 25 milyon mu eee bunu daha önceden söylesene bütün forum bana düşman kesildi ya neyse hangi steam üzerinden hangi adresten indirecem bi onuda yazıver şurayada indiriveriyim bütün bu kalp kırmalar filan 25 ytl içinmiş şimdi kızdım kendime işte
Yazık walla tek kelimeyle YAZIK...
hala aynı havayı çalıyosun OBLİViON
Senin Anlayamadığın nokta ::Korsan alarak bu yüksek fiyatlı ürünlere karşı çıkma yöntemi yanlıştır (("Ben korsandan bahsetmedim deme yukarda o kunudada fikrini beyan ettin.!!!"))
Bak kardeşim olay çok basit
EĞER YÜKSEK FİYATTAN ŞİKAYETÇİYSEN VE BU ŞİKAYETİNİ BİYERLERE DUYURMAK İÇİN BİŞEYLER YAPIYOSAN BU HAK SAHİBİNE NEDEN ZARAR VERSİN
GİT BUNA NEDEN OLAN YERE NAPICAKSAN YAP hepsi bu hocam bilmem anladınmı ("ben anlatabildiğime inanıyorum")
. . . . . . . . . . . . . . . . . . ...::Türkçe Meali::..
çeviren : Lazaroni
----------------------------
Bandrollü,Lisanslı,Telif içiren ürünlerin fiyatı tuzlu geliyorsa buna karşı durma diyen yok
ama hak sahibine zarar verme hakkına sahip değilsin..Stop
Lazaroniişte olay tam burda..Bütün korsana yönelen kişilerin asıl anlamadığı sorun burda..mademki paran yok almıycaksın arkadaş.oynamıycak,dinlemiycek vede okumuycaksın bunlara katlanmak zorundasın..Şunu söyliyerek bende iki fikir uyandırıyorsun ya paran çok ta her haltı orjinal alan maddi durumu iyi olan bir insansın , yada 2. si hem korsan kullanıp hemde burda pişmiş kellelik yapıyorsun ,bend arkadaşı savunmuyorum burda link istedi diye böyle bir hakkımda yok ama yani bu biraz ağır be kardeşim..
Cursed doğrusun. Bunları söyleyen bu konuda ya samimi değil, ya da pek çoğumuza benzemeyen bir yanı var; ikincisi olmasını yeğlerim ama pek sanmıyorum.
cursedLazaroniŞunu söyliyerek bende iki fikir uyandırıyorsun ya paran çok ta her haltı orjinal alan maddi durumu iyi olan bir insansın , yada 2. si hem korsan kullanıp hemde burda pişmiş kellelik yapıyorsun ,bend arkadaşı savunmuyorum burda link istedi diye böyle bir hakkımda yok ama yani bu biraz ağır be kardeşim..Dostum iki satır yukarda fikrimi açıkça beyan ettim zaten forumu dikkatli okuyup ölçülü sözler sarf edersen ve laf kalabalığına yol açmazsan iyi edersin rica ederek söylüyorum
onca gereksiz laf et sornada bana laf kalabalığaı yapıyosun de , pek orjinal arkadaşım..
ya lazaroni tamam diyorum sen hayla konunun üstüne gidiyorsun ya zevk mi alıyorsunuz bunu yapmaktan tamam işte mesaj alınmıştır ya allah aşkına biri şu forum başlığını kapatsın.
yakışmıyo beyler tamam ben hatamı kabul ediyorum ama sizde yani böyle şeylerinizi ortaya dökmeyin ne o öyle tehdit eder gibi ya ayıptır yapmayın hepimiz burda oyuncuyuz birbirimize ihtiyacımız var
cursedonca gereksiz laf et sornada bana laf kalabalığaı yapıyosun de , pek orjinal arkadaşım..Yuh gardeşim sana ya,,Hakkaten yuh sana ya ilerleyin arkadaşım ilerleyin artık yaaa..ama yok
Adam olamayız biz hiç kimse heveslenmesin bizi AB yede almazlar zaten almasınlar o ayrı konuda..Bu zihniyetle hiç biyere varamayız biz.Önce laf anlamak lazım birbirimizin ne dediğinden anlamak lazım ama yok biz daha kendi içimizde kısır döngüye girmişiz..Adam olamayız biz bu kafayla gidersek
ya bak özür diliyorum hata yaptım diyorum sana tamam uzatmanın bir anlamı yok kardeşim sende bunu baya vatan millet sakarya yaptın yani daha ne yapıyım sana
beyler birbirimize ihtiyacımız var yapmayın konu iyice çığırından çıkıyor hırs yapmayın gözünüzü seviyim yukardaki arkadaşım anladım diyorum uzatmanın bir anlamı yok lütfen
- 1
- 2