Arkadaşlar herkese merhaba, hayırlı Ramazanlar.Ben ve bir arkadaşım Hamachi üzerinden (LAN) oyun oynamak istiyoruz.Bir iki güne kadar oynuyorduk ama programı silmemiz gerekti.Şimdi ise bir türlü düzeltemiyoruz.IP'lerimizin ilk iki hanesi de aynı olması olmasına rağmen bir türlü yapamıyoruz.
IP'lerimizi vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama aliases.txt metin belgesi oluşturuyoruz.
Arkadaşımın IP'si : 5.7.28.51
Benim IP'im : 5.7.27.10
Program Files'daki Hamachi dosyasının içine aliases.txt metin belgesi oluşturuyorum.
Ve IP'lerimizi şu şekilde yazıyorum : 5.7.28.51 5.7.28.51
Doğru mu yapıyorum yanlış mı onu da bilmiyorum açıkçası ama bundan başka pek çok şey denediğimizden emin olabilirsiniz.Geçen hafta da yapamıyorduk.Aliases Creator diye bir program var onun sayesinde yaptık.Şimdi o programı açarken benim IP'mi göstererek Fransızca geçersiz gibi bir şeyler yazıyor.Ama program açılıyor ve eşleşmeyi yapıyor.Hamachi'yi açtığımda da ''Hamachi found "aliases" file in your configuration directory.
Please note that the use of this file is now depricated, and
its content is ignored. Please use Advanced item in peer's
right-click menu to define the IP alias for each peer instead..'' böyle bir yazı çıkıyor.Sanırım hata bundan kaynaklanıyor.
İşler öyle sarpasardı ki oyun açsam bile arkadaşım göremiyor.Ne olur bu işlerden anlayan birileri yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler.Hayırlı Ramazanlar. . .<