Ya arkadaşlar ben bi arkadaşla hamachi oynucam ama bi türlü olmuoo yei ağ yap diom olmuo baka bi ağa katıl diom olmuo ole bom bos ekran var bi b*k olduu yok sinir oldum bilen yrdm edebilirmi lütfenn...::(:(:(
Hamachii lütfen yrdm edinn:(:(:(:(
İlk önce ağı kurun sonra ağın adını ve varsa şifresini arkadaşınıza verin oda bu bilgilerle ağa katılsın.Hepsi bu kadar fazla zor değil ama firewall engelliyor olabilir.Firewall a hamachi yi tanıtın.Eğer bunları yaptığınız halde bile olmuyorsa sorunu daha açıklayıcı bir dille yazın.
bağlantı sorunu var yanii frewall yok bende yani arkadaşla ne yaptysak bağlanamıozz ben onu görüom o beni görüo ağ ollusturduk ikimizz ama aklınıza gelecek bütün ayarları yaptık ama olmuo bi türlü oyunda göremiozz:S:S:S:S sorun buu..
Arkadaşlar bide hamachiden ping atabiliosan sorun yokmus baglantılı oynayabilirmisin ama ben ping e bastıımda istek zaman asımına ugradı dio bie red alert 2 de network e girdiim zaman arkadasımla benimkinin network numarası aynı deil tabi bunun aynı olası gerekio oynamam için nasıl yaparaız bi yardımcı olurmusunuzz???