Hande Çelebiler - 1.Nesil Sözlük Yazarları, BT

PCCSOZLUK
23-03-2013, 02:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

galatasaray lisesi ve g.saray üniversitesi mıs, msc mezunu, totem haline getirilen Élena nickli 1.nesil yazarlardan: diğer nesillerdeki yazarlar adeta ikon gibi görmektedir: ki zaten aktif olarak devam eden çook azz birinci nesil var, biçoğusu yıllardır entry filan girmemekte- ki, bu da diğer aktif birinci nesillerin işine yarıyor: tüm pasta onlara kalmış vaziyette dolayısıyla an itibarıyla entry girmemekte ve yazı yazmamaktadır, yazıyorsa da bilinmemektedir.

diğer tüm sözlükler de de 1 veya 2. nesil yazar olarak farklı nicklerle yazmıştır. babası emekli büyükelçidir. bi IT governance firmasının sahibidir. sahibi dediysem yaşlı birisi deil, 88 doğumlu bi hatun bi kere canlı gördüm sözlüğün bir gecesinde 2 kilo rakı içtim. baya güzel bişey. şukuleta:)

zaman zaman yazıları t.ck kıskacında takılmıştır, bi çok kurumla dosyalar dolusu mahkemesinin olduğu bilinmektedir. arkası sağlamdır, kaybettiği dava nadirdir. sekansı güçlüdür
tipik burjuva eğilimleri yoktur, her tür siyasi görüşten abisi! ablası! dostları vardır. herkes tarafından çok sevilir. yangından ilk kurtarılacaklar listesinin başındadır:)

haliyle koyu g.saray'lıdır. tribün liderleri, sağcısı, solcusu, politikacısı demeden korunur kollanır, sultani locasında maçları izler. genelde siyasi atarlı yazar. bi çok programı, gasteciyi sabote etmişliği vardır. hack gruplarının hepsi yakın dostudur. zaman zaman tehlikelidir:) ama genel anlamda hakkında olumsuz bir şey duymuşluğum yoktur.

ikinci defa bugün gördüm, döşedim sözlüğe de entryi.
hoş hatun bilindik burjuvazi değil..harbi hoş hatun :)))

Alıntı: ByBilgi - BESTSOZLUK-SERV