Arkadaşlar bu 2 anakart tan hangisi daha iyi? (fiyatları neler aynı zamanda)
Gigabyte EP-45-UDP3 1600 fsb/ddr2
Gigabyte X48 DQ6
?????????????????
Arkadaşlar bu 2 anakart tan hangisi daha iyi? (fiyatları neler aynı zamanda)
Gigabyte EP-45-UDP3 1600 fsb/ddr2
Gigabyte X48 DQ6
?????????????????
X48 kart daha iyidir.Fiyatlarını da bir zahmet sen araştır...
http://teknofiyat.com/
yok aradım da bulamamıştım fiyatları yanlış anlamayın :))
aralarında çok fazla bir fark varmı yoksa birbirine yakın mı?
sağolun arkadaşlar sanırım cidden Gigabyte EP-45-UDP3 benim için daha iyi olacaktır hem maliyeti de nerdeyse yarı yarıya :)
video bilgiler cidden çok faydalı bu arada chip sağolsun
evet hem fiyatı uygun hemde p45 serisinin yeni nesil ürünü gerçekten harika bi şey.
kararım p45 ten yana ama yinede merak ettiğim x 48 in ne artısı var ki de neredeyse 2 kat fiyat isteniyor?
burakcypkararım p45 ten yana ama yinede merak ettiğim x 48 in ne artısı var ki de neredeyse 2 kat fiyat isteniyor?x48 iki ekran kartının slotuna da x16 veri yolu genişliği verirken p45 ler ilk karta x16 ikinci kart x8 veri yolu veriyor ama bu zannedildiği kadar bir performans kaybına neden olmuyor testlerde hemen hemen aynı performansı veriyor.
hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum
allah ne muradınız varsa versin allah sıvı nitrojen le işlemci hız rekoru versin :)
burakcyphepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorumamiiiin.
allah ne muradınız varsa versin allah sıvı nitrojen le işlemci hız rekoru versin :)
Ben X48-DQ6 tutkunuydum bir zamanalar. Hayran hayran bakar alma hayelleri kuarardım ama EP45 daha iyi. Yinede ben olsam X48-DQ6 alırım çünkü hayranıyım.
Neden GIGABYTE ı tercih ediyorsun. Bence ASUS en iyisi ama AMD kullanıyorsan ayrı tabi. AMD işlemciler için ASUS önermem. Ama GIGABYTE larda fazla sorun oluşuyormuş diye biliyorum.
themkyNeden GIGABYTE ı tercih ediyorsun. Bence ASUS en iyisi ama AMD kullanıyorsan ayrı tabi. AMD işlemciler için ASUS önermem. Ama GIGABYTE larda fazla sorun oluşuyormuş diye biliyorum.yanlış biliyorsun!gıgabyte anakartlarda en stabil olanıdır.
KaptanosBen X48-DQ6 tutkunuydum bir zamanalar. Hayran hayran bakar alma hayelleri kuarardım ama EP45 daha iyi. Yinede ben olsam X48-DQ6 alırım çünkü hayranıyım.EP45 daha iyi ama yinede x48-DQ6 diyorsun ha