mrh arkadaişar...yeni birsistem toplamaya çalışıyorum ama anakartta karar veremedim topladığım makine;
intel core duo 2 E6750 işlemci
2 gb ddr 800 mhz ram
asus eah 3870 ekran kartı
bilgisayarcı bana intel INTEL DP35DPM DRAGONTAIL P35 CORE2QUAD DDR2 S+L ama ben tam emin değilim bu karttan birde ben asus anakart kullanmak istiyorum sizden ricam bana bu sisteme uygun bir anakart önermeniz tabii çok uçuk bir fiyatta olmasın birde bu anakarttla ASUS P5K SE, Intel P35, Soket 775, 4*DDR2-1066 DUAL Max:8GB kıyaslarmısınız... asusta beni düşündüren P5K SE MODELİNDE yani ps2/ mouse girişi yok ben logitech lx700 kablosuz klavye seti çünkü ps2 olmadan olmaz mı yani onu soruyorum
hangi anakartı seçmeliyim
aynı sistemi topluyoruz nerdeyse onun için yardımcı olayım..şu anda söylediğin modellerden en iyisi p35 dir...p35 tede en iyi markalar gigabyte,MSI ve asustur....sana gigabyte ın Ds3r anakartını öneririm..O/c kapasitesi oldukça yüksektir kendisinin....yani E6750 ile rahat 3.4 lere ulaşırsın...peki güç kaynağın nedir..bu sisteme kasadan çıkan güç kaynağını kullandırttırmayacaksın değil mi?
yok 460W high power marka power supply kullanıcam bide ben O/c dediğin sanırım overlock demek ama benim pek işim olmaz yani benim istediğim asusun p35 olan bir modelini önermen ben P5K- -SE yi beğendim ama üstünde ps2/ maouse girişi yok muş
Gigabyte su anda Asus'tan daha iyi .. Stabılıtesı ve kalıtesı gayet güzel ben hiç düşünmeden Gıgabyte alırdım
peki gigabyte ın üstündeki lan ve ses baülantıları iyi midir
Tabıkı dıger anakartların kullandıgı standart donanımlardır. Yanı asusta alsan MSI veya gıgabyte hepsı aynıdır
yani sen ne asus ne intel diyorsun gigabyte öneriyorsun
Kesinlikle hatta yapılan bır testte okudugum gıgabyte P35 yongalı anakartın X38'lı asus ve dıger anakartlarla kafa kafaya gittiği idi.. Hiç düşünmeden al derim...
intel sistem toplıyacak iseniz gigabyte anakartlardan şaşmayın AMD toplıyacak iseniz Asus ve MSI öneririm.