NOD 32 Hariç Çünkü çok Kasıyor
Hangi Antivirüs Programı aha İyi (NOD 32 Hariç)
- 1
- 2
NIS 2010 doksan gün deneme: https://www.chip.com.tr/forum/nor ... gunluk_t136409.html
Ya bu ne demek Süleyman abi ya keşke bişey yazsaydın Çok kasıyor ne demek ? Allah aşkına kişisel tercih tamam ama bu kadar da karalama kampanyası yapılmaz yani...Abicim hiç ESET ürünü kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim ama zaten şu an piyasadaki hemen hiçbir ürün kasmaz, eskidendi onlar. Yine de NOD32 ve benzeri antivirüs kategorisindeki yazılımlar zaten gereksiz bana göre.
Bence NORTON a üstüne başka bir antivirüs programı tanımam
KİS 2010 ondan sonrada NİS 2010
Niye Nod32 hariç? Ne güzel yazılım işte. Pc yi kasmaz, virüslerle iyi anlaşır, autorun'larla pişti oynar, zırt pırt havlar... Daha neyini beğenmiyorsun nodun. :D
Ben Outpost Security Suite kulanıyorum o başka. Tavsiye ederim.
Açıkcası nod32 şimdiye kadar gördüğüm en iyi antivirüs programı . Kasıyor demişsin ama bende varlığı dahi belli olmuyor. İnternetten bişi indirirken indirme sırasında bile tarama yapıyor virüs varsa hemen bildiriyor, durduruyorum indirmeyi . Bana çok yardımı olmuştur valla ..
Aslında Benim Kişisel Tercihim Hep DeppFreez'Dir Hiç Sorun Yaşamadım Belkide Hep Kurulu Oldugu İçin Alıştım saten Programla Falan İşim Olmuyor Oyun İnternet O Kadar Save Dosyalarını Mail Adresine Koyuyom Oynuyacagım Zaman İndiriyom Ayda Birde Taratıyom Fıstık Gibi Donanımlar Bozuluyor Sistem Hala Ayakta Ama DeppFreez Sorun Cıkarırsa Tek Sorun Format Olabiliyor:( Mesela Acık Durumdan Kapalı Duruma Geçmezze Donmuş Harddisk'Le Yapılacak Cok Az Şey Var
Niye Nod32 hariç? Ne güzel yazılım işte. Pc yi kasmaz, virüslerle iyi anlaşır, autorun'larla pişti oynar, zırt pırt havlar... Daha neyini beğenmiyorsun nodun. :DBen Outpost Security Suite kulanıyorum o başka. Tavsiye ederim.
Açıkcası nod32 şimdiye kadar gördüğüm en iyi antivirüs programı . Kasıyor demişsin ama bende varlığı dahi belli olmuyor. İnternetten bişi indirirken indirme sırasında bile tarama yapıyor virüs varsa hemen bildiriyor, durduruyorum indirmeyi . Bana çok yardımı olmuştur valla ..
Diyorum ya karalama kampanyası bunlar diye...
Bizde ESET kullanıyoruz ama anlatamıyoruz ki...
Norton Internet Security 2010 en güzeli en sağlamı. Microsoft Essentials ile beraber kullanıyorum sorun çıkarmıyor. Ayrıca hertürlü trojan rootkit vb zararlılardan koruyor. Son zamanlarda internet hızım düşmüştü essentials ile tarama yaptım trojanları temizledikten sonra hız eskisine döndü. Kesinlikle ikisini beraber kullanın. Spylar içinde Ad-aware 2009 en kesin çözüm.
Diyorum ya karalama kampanyası bunlar diye...
Bizde ESET kullanıyoruz ama anlatamıyoruz ki...Diyorum ya karalama kampanyası bunlar diye...İyi de ben Nod32'yi savunmadım ki?
Bizde ESET kullanıyoruz ama anlatamıyoruz ki...Nod32 şimdiye kadar gördüğüm en aptal yazılım. Zararlıyı pc ye girene kadar yakaladı yakaladı, yok yakalayamadıysa ayvayı yedin demektir. Çünkü kendi dosyalarını dahi koruyamıyor bu zavallı, senin dosyalarını korumasını nasıl bekliyorsun.? Anlatamıyoruz diyorsun ama anlamak istemediğiniz çok şey var sanırım. Bu yazılımın popüler olması çok iyi olduğu anlamına gelmez. Ona bakarsan populasyonu oluşturan bilgisiz bireylerin çokluğu, kullandığı araçların kendi fikirleriyle ters düşen diğer bireylerinkinden üstün olduğu anlmına hiç gelmez. Seçimler buna iyi bir örnektir. ''Koyunların oluşturduğu populasyonda kazanan yine çoban olur''
İyi de ben Nod32'yi savunmadım ki?<Nod32 şimdiye kadar gördüğüm en aptal yazılım. Zararlıyı pc ye girene kadar yakaladı yakaladı, yok yakalayamadıysa ayvayı yedin demektir. Çünkü kendi dosyalarını dahi koruyamıyor bu zavallı, senin dosyalarını korumasını nasıl bekliyorsun.? Anlatamıyoruz diyorsun ama anlamak istemediğiniz çok şey var sanırım. Bu yazılımın popüler olması çok iyi olduğu anlamına gelmez. Ona bakarsan populasyonu oluşturan bilgisiz bireylerin çokluğu, kullandığı araçların kendi fikirleriyle ters düşen diğer bireylerinkinden üstün olduğu anlmına hiç gelmez. Seçimler buna iyi bir örnektir. ''Koyunların oluşturduğu populasyonda kazanan yine çoban olur''
- 1
- 2