Benimkisi Sadece Bir Soru Başka Anlamlar Çıkartmayın
Seçimimini Yapan Herkez Birde Yorum Bölümünüde Yazarsa Memnun Olurum :)
EN GÜÇLÜSÜNÜ TARTIŞALIM
ve ben sürüm numaralarını yazmıyacam son sürümleri takip etmiyorumda o yüzden :)
Benimkisi Sadece Bir Soru Başka Anlamlar Çıkartmayın
Seçimimini Yapan Herkez Birde Yorum Bölümünüde Yazarsa Memnun Olurum :)
EN GÜÇLÜSÜNÜ TARTIŞALIM
ve ben sürüm numaralarını yazmıyacam son sürümleri takip etmiyorumda o yüzden :)
bende kullanmıyorum :) zaten nedense hiç virüs girmiyor bilgisayarıma :) ama yinede bi gün virüs programı kuracağım
KÜfür edip durmayın bence comado is premium free herşeyden öte.Kasper ne microsoft ne eset ne.Ben esetle kasperi 5 6 yıl önce kullanıyordum avasta geçtim avast batırdır avg geçtim ünlü oldu şimdi comadoda.Comado en iyisininde iyisi.Hemde bedava.
Kaspersky kullanıyorum.rahatım. geçen pc ye bişey oldu 38-40 tane virüs bulaştı .Ve hiçbişiy olmadı pc ye.
Kaspersky sayesinde sistem çökmedi.
Ondan öncesinde avast kullanıyodum.sağ alt köşede kendi çapında dönüyordu sürekli :D
Oylamaya göre kaspersky %40 önde
bendede aynısı olmuştu baya bi virüs girmişti pc kitleniyordu
avg antivirüs hepsini temizledi pc normale döndü sonra
ücretsiz olanı ama :)
ama kasperskyde baya iyi
ücretsiz diye kullanıyordum bunu
şimdi avast kullanıyorum oda gayet iyi
antivirüs üreticileriyle virüs üreticilerinin aynı olduğunu biliyormuydunuz? çünkü hem kendileri virüs gönderiyorlar hemde üretiyorlar antivirüsü.antivirüs programları daha çok satsın diye.
Norton 360
STOPZilla 5.0
Malwarebytes Anti-Malware
GDATA CloudSecurity
Zemana AntiLogger
Kaspersky TDSSKiller
MBSA
Microsoft Defender
Mamutu
Norton Power Eraser
HiJackThis
Norton Safe Web
----------------
antivirüs üreticileriyle virüs üreticilerinin aynı olduğunu biliyormuydunuz? çünkü hem kendileri virüs gönderiyorlar hemde üretiyorlar antivirüsü.antivirüs programları daha çok satsın diye.Son Düzenleme: viking20 ~ 01 Nisan 2012 11:30
antivirüs üreticileriyle virüs üreticilerinin aynı olduğunu biliyormuydunuz? çünkü hem kendileri virüs gönderiyorlar hemde üretiyorlar antivirüsü.antivirüs programları daha çok satsın diye.evet katılıyorum fakat çoğu zaman virüsleri script kiddieler (hacker özentili insanlar yani gerçek hacker değil)
virüs yapıp gönderir.
Şahsen ben kendi pc'de mic.securty kullanmaktayım. Daha sağlıklı ve daha aktif... :)
şu konuyada bi yorum yapsak arkadaslar : https://www.chip.com.tr/forum/esk ... r-eder_t237310.htmlNO REKLAM :)
Norton Internet Security kullanıyorm + Tarama amaçlı Malwarebytes