Amd Fx8350 işlemci 16 gb 1600Mhz ram var. sistemi yeni kuruyorum almışken antivirüste almak istiyorum en iyisi hangisi
hangi antivirüs'ü önerirsiniz
Bende Kaspersky İnternet Security düşünüyorum ama forma biraz baktım deneme sürümü kullanıp virüs yakalamıyor diyenler vardı teredtüt ettim
yakalamıyor diye bir şey yok arkadaşım. şu bir gerçektir ve kabullenilmesi şart ve daha 3 gün önce benzer durum oldu. yeni bir virüs çıktı diyelim hele birde tesbit edildiğinde sürekli değişkenlik gösterip mutasyona uğruyorsa sen para ile adam tutsan bir halta yaramaz. önemli olan virüs diye düşündüğün dosyayı virüs total' e koyduğunda gördüğün sonuçtur 50 tane antivirüsten sadece 2 tanesi virüs diyorsa ve kendinde emin değilsen sisteminede zarar vermiyorsa virüs demenin anlamı hiç bir şey ifade etmez.
örneğin ayında 3' ünde çıkan 4 tane yeni virüs oldu ve bu virüs ile ilgili tanımlama hiç bir virüs programı üreticisindeki veri tabanında yoktu ama ilk kaspersky ve symantec gerekli güncellemeleri çıkartıp dağıttı aralarında sadece 5 dakka fark vardı. diğerleri ağam paşam hesabı çokta tın girmeseydin internete der gibi takılıyordu. kaspersky iyidir ama çok sağlam sistemi yorar başından belirteyim.