VW Passat
Linea
Renault Meganeve pek tabi Yeni focus....
hangisi olursa artık kabulümdür...
HANGİ ARABAYI ALMAK İSTERDİNİZ
En iyisi punto evo kesinlikle ondan alırdım
artık bu moda
gerçekci düşünürsek ww passat.
biraz hayallere boğulursak, ferrari enzo :)
Audi bence nefis bir araba.
Audi’nin amiral gemisi A8’in Türkiye’de satışa sunulması çerçevesinde, Doğuş Otomotiv-Audi’nin müşterilerine yönelik gerçekleştireceği tanıtım gecesinde dünyaca ünlü Çinli piyanist Lang Lang yer alacak...
Haberin devamı için www.otolansman.com u tıklayın...
Merhaba;
Benim gönlüm Alman devi Volkswagen'den yana..
VW'nin bu hatchback modelinde 1.4 litrelik motor görev yapıyor.
Golf'ün en son jenerasyonunda, DSG tipi şanzıman geliştirilmiş. Yani çok kısa özetlemek gerekirse, otomobilde 2 adet debriyaj sistemi hazırda bekletiliyor ve bu sayede vites geçişleri hissedilmiyor.
TSI sisteminin de devreye girmesiyle 0-100 hızlanmasını 8 saniyenin altında tamamlıyor.
yakıt konusundada rakipleriyle nerdeyse aynı değerlere sahip VW Golf'ün bence her jenerasyonu alınabilecek otomobil olarak favorilerim arasında.
daha detaylı ve teknik bilgiye
http://www.otolansman.com/volksw ... kap%C4%B1-/detay/59
linkinden ulaşabilirsiniz ;)
www.otolansman.com
Ferrari Enzo ya da Ferrari F 430 Scuderia iyi olurdu.
38 - 40.000 TL civarında:
1-Honda Civic (Baz vers.)
2-Mazda 3 (Baz vers.)
3-Toyota Corolla (Baz vers.)
45.000 TL civarında:
1-Volvo S40 (Baz vers.)
2-Volvo C30 (Baz vers.)
3-Honda Civic (Daha donanımlı)
4-Mazda 3 (Daha donanımlı)
5-Toyota Corolla (Daha donanımlı)
Ben Chevrolet Cruze LS hayallerimin dışında bir araba değil transformers'ı izledğimden beri Chevrolete hayranıyım zaten amaçlarıda buydu ...
Mercedes SLR McLaren almak isterdim manyak araba
Son zamanlarda Chevrolet Cruze Ls modelindeydi gözüm. Ama arabanın kalibrasyon sorunları amortisör ve servşs ağı içesindeki sorunları nedeniyle vazgeçtim. Panel Van şeklinde Volkswagen Caddy diyorum. Öyle BMW ya da mercedes değil ama Opel Insignia düşünüyorum gayet de başrılı bir araç. (1.6 motor seçeneği 154 Hp güç üretiyor. 100 Km de şehir içi 9,9 şehir dışı tüketim 7.8 Lt ye kadar düşmektedir.)
Şu an Ford Fusion'um var 1.6 dizel. Gayet memnunum, azıcık yakıyor ve yerden oldukça da yüksek bir araba (ülkemiz yollarında asla yere değen bir sedan istemem zaten - cabrio tutkumdan da bu yüzden vazgeçtim malesef). 3-4 sene daha kullanayım Bmw X5 almayı düşünüyorum, ama yakıt tüketimi beni korkutmuyor değil.