Bugün gidip SIFIR KM bir araba alacak olsanız, ne alırdınız?
Yalnız daha önceki bu konudaki gibi extreme cevaplar olmaz
gerçekçi düşünürseniz daha iyi ve işe yarar düşünceler elde ederiz.
Günümüzdeki otomobil giderlerinide düşünerek cevaplayalım lütfen
HANGİ ARABAYI ALMAK İSTERDİNİZ
şu şartlarda alınacak en iyi araba dayatsu materıa çok sevimli bi tipi var
seat leon ilk tercihimdir.
biraz daha büyük :) düşünürsek mustang yada ferrari spider ama hayal..
Wosvagen den şaşma.
Yol yardımı, servis/bakım, hizmet, netten sürekli iletişim hali, makul fiyatlar, araç performansı, rahatlık...
2. eli hiç düşünmedim. Tüm arabalarımı sıfır aldım. Bütçem müsait değilse beklerim ama sıfır alırım.
jupiter65Wosvagen den şaşma.:D ban wolsvagen deme passatlar da fabrika çıkışı klima arızası var klima suyu motorun içine gidiyomuş klimacı arkadaş var o söyledi onun yalancısıyım. zonguldakta okurken tanıştım :D adam tek klima servisi olnca :D. sonra egzostçunun karşısında wv servisi var hiç 5 dakika boş durmuyo paso arıza :D illa alman alacam diyosan yeni C180 güzel hem 1.6 hemde 1.8 le aynı motor gücüne sahip :D ötv side düşük.
Yol yardımı, servis/bakım, hizmet, netten sürekli iletişim hali, makul fiyatlar, araç performansı, rahatlık...
2. eli hiç düşünmedim. Tüm arabalarımı sıfır aldım. Bütçem müsait değilse beklerim ama sıfır alırım.Son Düzenleme: emre__ ~ 23 Nisan 2009 09:24
Wolkswagen Caravelle TDİ Camlıvan.
Audi A3 SportBack Diyorum...
Kesinlikle sahip olmak istediğim tek araba AUDI R8
Teknik Özellikler:
V8 motor:Yüksek devirdeki VS benzinli motor 420PS, anında tepki verir ve heyecan verici bir motor sesine sahiptir. R8, motoru ile sadece 4.6 saniye içinde 100 km/s hıza ulaşır.
Geliştirilmiş Audi magnetic ride:Sönümleme sistemi Audi R8’in amortisörlerini yol yüzeyine uyacak şekilde sürekli olarak ayarlar.
quattro:R8’in eşsiz motor tasarımı ile quattro sürekli dört tekerlekten çekiş, oldukça yüksek yön kararlılığı ve muhteşem yanal hızlanma ile belirgin bir dinamik performans sağlar.
Şanzıman:Benzersiz bir şekilde hızlı vites değiştirmeyi sağlayan joystick ve kol ile kumanda edilen yarışa özendirici R tronic kademeli vites kutusunu veya 430 Nm torka kanalize olmak için altı vitesli manuel şanzımanı seçebilirsiniz.
FSI®:Audi’nin eşsiz FSI teknolojisi yüksek güç çıkışı, yüksek tork, düşük yakıt tüketimi ve azaltılmış egzoz emisyonu anlamına gelir.
Bu da AUDI R8'i daha iyi anlatacak olan bir video(meraklısına)
KylieKesinlikle sahip olmak istediğim tek araba AUDI R8bu araçda fsı teknolojisi kullanılıyor fsı teknolojisi motoru yüksek turbolarla akıl almayacak kadar sıkıştırıp aynı motorun piyasa emsallaerinin 2 katı güç elde etme mantığına dayanır hanı aynı basıncı 1950 lerde buharlı bir trenin motorunda yaratsan trenin mototru infilak eder tabi bu oronsal bir olay bu fsı teknoloji yeni bişey ama kesinlikle SAKAT bir teknoloji motorun ömrü piyasadakilerin yarısı kadar motor arızası piyasadaki herhangi bir spor arabanın yani emsallerinin 2 katıdır çünkü özel parçalar taşıyor bu makine fsı motora sahip wolwagen scorpiolar 1.6 motorda 250 HP güç üretmiştir AMA bu fsı teknolojisini kullanılan bir çok jetta yolda kalmıştır MOTORDAN anlayan biri olarak bu FSI dan UZAK durun derim
Teknik Özellikler:V8 motor:Yüksek devirdeki VS benzinli motor 420PS, anında tepki verir ve heyecan verici bir motor sesine sahiptir. R8, motoru ile sadece 4.6 saniye içinde 100 km/s hıza ulaşır.
Geliştirilmiş Audi magnetic ride:Sönümleme sistemi Audi R8’in amortisörlerini yol yüzeyine uyacak şekilde sürekli olarak ayarlar.
quattro:R8’in eşsiz motor tasarımı ile quattro sürekli dört tekerlekten çekiş, oldukça yüksek yön kararlılığı ve muhteşem yanal hızlanma ile belirgin bir dinamik performans sağlar.
Şanzıman:Benzersiz bir şekilde hızlı vites değiştirmeyi sağlayan joystick ve kol ile kumanda edilen yarışa özendirici R tronic kademeli vites kutusunu veya 430 Nm torka kanalize olmak için altı vitesli manuel şanzımanı seçebilirsiniz.
FSI®:Audi’nin eşsiz FSI teknolojisi yüksek güç çıkışı, yüksek tork, düşük yakıt tüketimi ve azaltılmış egzoz emisyonu anlamına gelir.
Bu da AUDI R8'i daha iyi anlatacak olan bir video(meraklısına)
İyi sen uzak durursun sorun yok bırakta biz AUDI R8'in tadını çıkaralım.
nissan GT-R ı görünce R8 miş corvette imiş yavan kalıyo discovery de fifty gear diye program var araba hakknı veriyo diyo adam hasta oldu :D nasıl bi bilgisayar sistemi varsa aracın üstünde oluşan G gücünü hesaplıyo biraz tuzlu ama ne yapçaz :D
emre__nissan GT-R ı görünce R8 miş corvette imiş yavan kalıyo discovery de fifty gear diye program var araba hakknı veriyo diyo adam hasta oldu :D nasıl bi bilgisayar sistemi varsa aracın üstünde oluşan G gücünü hesaplıyo biraz tuzlu ama ne yapçaz :Güldürme beni ne Nissanı ya orda canavar gibi Audı dururken Nissana kim bakar bu araba artık çok değişti çok güçlü motor üretiyorlar yolda BMW'i bile sollayan bir araba kalkmış Nissanla bir tutuyorsun.Arkadaşlar herkes almak istediği arabayı yazsın bir zahmet ben buraya Audı'i yazdım diye kendi arabalarınızı onunla kıyaslamayın sonuçta bu benim almak istediğim araba ayrıca konunun amacı "Hangi arabayı almak isterdiniz" "Audiden daha iyi olan araba hangisi" değil ona göre örnek verin
Son Düzenleme: Kylie ~ 23 Nisan 2009 15:21
Kylie dostum konuyu açan arkadaşın ilk mesajını okuyabilirmisin ? emre__ dostum sende bi zahmet oku...
kmcKylie dostum konuyu açan arkadaşın ilk mesajını okuyabilirmisin ? emre__ dostum sende bi zahmet oku...Tamam okuruz.Ben bugün gidip sıfır bir araba alsam gene Audı alırım kardeş başka araba bana haram çünkü ayrıca benim burda verdiğim arabayı birgün almayacağımı nerden biliyorsun sonuçta ben buraya kalkıp Ferrarinin resmini koymadım.
wolksvagen transporter TDI 4motıon başkası asla
Kylieİyi sen uzak durursun sorun yok bırakta biz AUDI R8'in tadını çıkaralım.hocam sanada iyilik yaramıyor
bir bilgi verelim dedik pişman olduk
permanentastraEn çok sevdiğim 5. araba Astra HB
SCARFACE_bu araçda fsı teknolojisi kullanılıyor fsı teknolojisi motoru yüksek turbolarla akıl almayacak kadar sıkıştırıp aynı motorun piyasa emsallaerinin 2 katı güç elde etme mantığına dayanır hanı aynı basıncı 1950 lerde buharlı bir trenin motorunda yaratsan trenin mototru infilak eder tabi bu oronsal bir olay bu fsı teknoloji yeni bişey ama kesinlikle SAKAT bir teknoloji motorun ömrü piyasadakilerin yarısı kadar motor arızası piyasadaki herhangi bir spor arabanın yani emsallerinin 2 katıdır çünkü özel parçalar taşıyor bu makine fsı motora sahip wolwagen scorpiolar 1.6 motorda 250 HP güç üretmiştir AMA bu fsı teknolojisini kullanılan bir çok jetta yolda kalmıştır MOTORDAN anlayan biri olarak bu FSI dan UZAK durun deriminsanın böyle bir arabası olunca yada hayal kurmuşsa bence kötüleme. AUDI teknolojisi var onda.
o arabaya binmiş ve içinden zorla indirilmiş biriyim. içindeki konfor o fiyattaki hiçbir arabada yok. artı hız olarak güç olarak çok yüksek bir sport araba.Ya öleceksek ilerde böyle bir arabayla ölelim(Allah Göstermesin ama değer.)
buda inş ilerde alabileceğim bir araba. Güzel bir araba. caponların arabası
Honda Civic
Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 23 Nisan 2009 22:33
volkswagen-scirocco
usttekı arabayı ılk defa duydum ıyıkıde haberım oldu arkadaş tesekkur arabalarla ılgılıyım ama bunu duymadım
lancıe deltadan vazgectım duyurulur...:)e tabı ulaşamayıncaa..:)
işte yenı arabam... arabam deyıncee lafın gelişi yaww:D