Bir gazete bayii ne girdin ve cebin de sadece bir dergi alacak kadar paran war hangisini alırdın _?
Hangi bilgisayar dergisi _?
- 1
- 2
ewt yaaa PC WORLD de satılıyo _?_?_?_
yhaa arkdaşlar baktım diğer dergileri aşağalamak gibi olmasın ama geçen gün baktım pcnet mi ne bide byte ikisindede farklı konu var bide chip e baktım (onu aşağı koymuşlar) iki konuda vardı çok mutlu oldum arada bi byte alıyordum ama artık alıcağım dergi kesinleşti CHIP düzenleme filan güzel her şey ekran görüntüsü ile anlatılmış yorumlar falan var hepsi çok güzel severek okuyorum ve uyguluyorum heyoooo yakında abonede olcammm
ewt sürekli alacağın yere abone olup daha hesaplı okuyabiliyosun aynı dergiyi Chip çalışanlarına sevgi selamlar emeklerine tşkller
chip alırdım ben net te araştırmıştım bi ara en çok satan pc dergisi chip pc.net ama ben chip alıyorum
ben artık dergi almıyorum hep aynışeyleri çevirip sunuyorlar.zaten internet işimi görüyor bitecek bu dergi işleri yakında göründe bakın. 6 liraya dergi olurmu bu krizde benim şuan cebimde tam 1,5 tl var neyle alayım dergiyi.
liseden bu yana yılından beri Chip okuyorum
oyumu chipe verdım ama .ben dergı alırken o sayıda olan konulara .arstırmalara testlere cd de yer alan programlara bakıorum.bazen chıp verdıgı programları 3 4 ay sonra tekrar verıo bu kez o ay hangi dergının ıcerıgı ıyıse onu alıom
oyumu chipe verdım ama .ben dergı alırken o sayıda olan konulara .arstırmalara testlere cd de yer alan programlara bakıorum.bazen chıp verdıgı programları 3 4 ay sonra tekrar verıo bu kez o ay hangi dergının ıcerıgı ıyıse onu alıhelal ossun bn ce de önemli olan o ay ki dergi konuları ama dergi tutkunlarına da bişi diyemem
Elimizde internet varken pek de teknoloji dergisine gerek yok gibi. Bak ne güzel CHIP online var işte geçinip gidiyoruz...
- 1
- 2