Hangi firmadan bilgisayar alırdınız müşeri memmuniyetini düşünerek arıza yaptığında çözüm bulan firma olarak gerçi çogu firma ürünü sattımmı müşteriyi zor tanıyor ama soralım bakalım?
Hangi Bilgisayar Firması
Seçeneklerdeki Hiç birinden alışveriş yapmadığım için "Eksenbilgisayar" Diyorum.
Teknosa mı? 1000 tl'lık şey 1300 tl hemde sattılar mı tanımazlar.
Seçeneklerde olmaması gereken tek firma.
Bimeks'de sizi yanlış yönlendirir.Satılmayan ürünlerini öncelikli olarak satma girişimi var.
Elektro World hakkında bir bilgim yok.
Gold ya da Vatan yine herşeye rağmen en iyisi
Arkadaşlar ankete katılında bakalım kim nerden almış diğer seçenegide ekledim belirtebilirsiniz ki ona göre herkes bi yön belirlemiş olur.
vatan da benim bilgisayarı 20 gündür vermiyor alalı 35 gün oldu harddisk bölme hatası verdi c ve d diye 20 gündür ellerinde teslim edemediler hardiski değiştiripte.
Hiç birisinden almam artık
Kenar köşede bir bilgisayarcı görmüştüm bir ekran kartı aldım. Küçük bir sorunu var dedim anlattım. ekran kartımı alıp paramı geri verdiler.
Başka bir ekran kartı istermisiniz dediler
başka bir parça ihtiyacınız var mı dediler
Bir de çay söylediler
çıkıp geldim
Şimdi yine gitmeyi düşünüyorum da tatlı dillerinden dolayı 10.000 tl lik bişeyler almaktan korkuyom
Evet kardeş büyük firmalar ürün almak için git hemen bir ürün satıcısı gelir ne alacaksın diye sorar ondan sonra ne kadarlık der ve sonra bu uygun der satar daha sonra sorun oldummu muşteri hizmetlerine gönderiri artık muşteri hizmetleri ne zaman yaparsa yalan yanlış arıza formunu okumadan sonrada yaptım diye teslim ederler sana.eve gidersinki yapmamış geri götürüsün bu sefer ürününü müşteri hizmetlerine sevk ediyoruz diye cep telefonuna mesaj gelir ve 20-25 gün beklersin artık teknik servise ne zaman gönderirse örnek mi vatan bilgisayar yaşanmış bir gerçek.
Bu ankete katılın arkadaşlar ki firmalar kendini az çok bi görsünler lütfen bu konuya mesaj yazmadan geçmiyelim.Cihp okuya Chip internetini takip eden birisi olarak ben fazla Chipe konuda göndermem ankette ama bu anket alışveriş yapacak arkadaşlara bi bilgi kaynagı olur diğer seçeneklerle istediğniz firmayıda altta bildirevilirsiniz herkes yorumunu okur ve alış veriş edecegi yeri seçmede kaynak bilgi olmuş olur.
Ben Vatanbilgisayardan donanım alıyorum.Şuana kadar sorun yaşamadım.Bana avantajlı olan yanı,World Card.
Ve kampanyaları olmuştur.Elbette sorun yaşamayan yoktur Vatan ile.
Ancak en sorunlu ithalatçı firma da sanırım "Mersa".En iyisi de "Çizgi Elektronik" dir.
Bunların dışında ekleyeceklerin;
1-Eksen
2-İnventus
3-Hızılıal.com
4-Netsipariş
5-Teknobiyotik.com
Gold,Mediamarkt ve Teknosa önerilmez..
iyi güzel hoşta bazı insanlar alışveriş yaparken internet sitelerine güvenmezler ben dahil ayrıca ben teknosadan alışveriş yapıyorum sürekli şu ana kadar bir şikayetim yok aldıgım tüm ürünler daha bir kere bile arıza yapmış değil
hiçbirinden bilgisayar toplanmaz. Eksen Bilgisayar iyidir. hele hele teknosa gold bimeks kesinlikle uzak durulmalı. Vatanın da iyi oldugunu düşünmüyorum, kredi kartı avantajları olmasa orasını da listeden düşürürdü insanlar çoktan.
teknosadan alışveriş yapıyorum diyen arkadaş orada herhangi bir ürünün.. 1 liraya satılan birşey olsun bunun 3 liraya satıldıgını , 3e satılanın 6ya satıldıgını ve bunun böyle katlanarak gittiğinin de farkındadır heralde. tecrübeyle sabitlemiştir.
arkadaşlar sonunda bugun aldım bilgisayarı 16.10.2010 teslim tarihi tamir için 06.11.2010 da aldım yogun ugraşlardan sonra kaç yeri arayarak .Bilgisayar Vatana gelmiş tamirden adamlar aramıyor kargo yetkili servis derken 10 tane yer aradam ve sonuçta aldık bilgisayaarı.26 gün sonra