TOPLAMAYI YAZMICAM CUNKU HERKES TOPLAMAYA BASACAK BILIYORUM BUNLARDAN SECIN HANGISI DAHA IYI SIZCE
BU MARKALAR MASAUSTU ICIN!!
Hangi Bilgisayar Marksı Daha İyi Anket
HP sağlam bilgisayar. Casper da fena sayılmaz fakat iki kere aldık tanıdıklara ikisinde de harddisk bozuk çıktı. Bence HP tercih et derim.
Apple Diyorum. Çünkü Tasarım vs. Harika. İşletim sistemi de fena değil. Hele son yıllarda bayağı çalışmalar yapıyorlar. Ama eniyis Kendin topla kendin al. Parçaları seçme imkanın oluyor. Ve başka bir zevki var. Tabii kazıklanırsan iş kelek. Ama toplamadan önce araştırdığın için sana yararıda oluyor.
kesinlikle apple: mükemmelliğin tanımı olarak görüyorum.
CASPER BENCE DAHA İYİ HP HEM PAHALI HEM DE YAVAŞ.
bence en iyisi HP. Hertürden bilgisayar kullandım. Sorun yaşamadığım ve bana yarım saatten daha fazla dayabilen bi o oldu :D
bnce hcbırıı toplama en quseLıdıR bnm bilgisayaRda da toplama süpeR wala hemm toplama olunca isteiqnn her özellkktekı parcaya sahip olabiliyorsun....! bnden tavsıye toplama ama laptop alıcaksann toshiba, asus ...
hee bıRde buarada casper demiş bazı arkadaslaR caspeR sadece adı ıcıN 500 liRa alıoR en azından vee caspeR ii biR marKa deiL tavsiye etmm ...!!!!
bnce hcbırıı toplama en quseLıdıR bnm bilgisayaRda da toplama süpeR wala hemm toplama olunca isteiqnn her özellkktekı parcaya sahip olabiliyorsun....! bnden tavsıye toplama ama laptop alıcaksann toshiba, asus ...
casperin laptopu var bende 2 kere arızalandı pıxel hatası verdı hemen servıser getırdım ve verdıkten 2 gun sonra onarıp verdıler 2. arızada sıfır ekran taktılar. 8 aydan berı adam gıbı calsııyor teknık servıs agı saglam