Merhaba arkadaşlar aklım karma karışık bu bölümler geliyor, Üniversite Erciyes veya Atatürk olacak . Sizce hangisini yazmalıyım?
Buralarda okuyanlar veya tanıdığı olanlar varsa yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen...
Merhaba arkadaşlar aklım karma karışık bu bölümler geliyor, Üniversite Erciyes veya Atatürk olacak . Sizce hangisini yazmalıyım?
Buralarda okuyanlar veya tanıdığı olanlar varsa yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen...
gazetecilik ve radyo televizyonculuk kafayı çalıuştıran içi çok kazandıran icabında yaparken büyük haz duyacağın meslekler ama tarih ataman olmazsa araştırmacı olursun araştırmacı yazar oluyor çoğu o da tutarmı tutmaz mı şans işi
bence gazetecilik deme bi yazı falan yazarsın sonra yazdığın yazı ceza kanununa bi şekilde aykırı bulunur sonra hemen hapise XD
açıkcası Rst çok cazip geliyor bana hep sinema effectleri yapmak istiyordum. uzun zamandır 3d max,photoshop,maya,after gibi programlar çalışıyorum ilerledimde, ama mezun olduktan sonra Türkiye'de kendimi gösterebilirmiyim bilemiyorum. Gazetecilik desen aynı, tarih bitirenler de ortada geçen sene yanlış hatırlamıyorsam devlet 13 kişi almıştı.Aklım çok karışık, 50 tane tercih listesi yaptım her biri birbirinden farklı
bence gazetecilik deme bi yazı falan yazarsın sonra yazdığın yazı ceza kanununa bi şekilde aykırı bulunur sonra hemen hapiseArkadaşım senin gibi düşünmüyorum eğer sen azından çıkanı biliyorsan böyle birşey olmaz zaten böyle birşey olursada bunda mutlaka yazan kişinin suçu vardır.
Bence gazetecilik iyi bir meslek olabilir birçok ünlü tanıyabilirsin, çok geniş bir çevreye sahip olursun, eğer işini iyi yaparsan tanınmış biri olabilirsin sözün birçok yerde geçer.
hem bazı gazeteciler Türkiye de gündemi bile belirleyebiliyorlar ondan sonra hükümetler zor durumda dahi kalabiliyor gazeteci deyip geçmeyin
erzurum da kışın çok sıkıntı çekersin haberin olsun.akşamları -35 C çok manyak oluyor genelde tükürüğün daha yere ulaşmadan havada donmasıda ayrı bi fantezi veya cami avlusunda sabah namazı için abdest alırken suyun yüzünde donması ve bu olayın maysı aylarında yaşanması normal olan bi yer erzurum
akşamları -35 C çok manyak oluyor genelde tükürüğün daha yere ulaşmadan havada donmasıda ayrı bi fantezi veya cami avlusunda sabah namazı için abdest alırken suyun yüzünde donması ve bu olayın maysı aylarında yaşanması normal olan bi yer erzurumizmirde en düşük 8 derece falan oluyor
Radyo Sinema diyorum şahsen benim ilk üniversitemdi:)
Bence bize sorma. Veya bu 3 bölümden birinde okuyan/birinden mezun olmuş biri olmadığı sürece görüşünü pek dikkate alma. Kafanı boş yere karıştırabilir bu tür görüşler.
kimse tarih dememiş :-D tercihi verdim hayırlısı neyse o olsun
ankara üniversitesi gazetecilik bölümü öğrencisi olarak RTS yada GZT bölümlerinden birinde okumanı tavsiye ederim. insanın kültür seviyesini çok yükseltiyor ve dünya görüşünü genişletiyor. ayrıyetten ikiside çok eğlenceli meslekler asla okumaktan pişman olunacak bölümler değil..
akşamları -35 C çok manyak oluyor genelde tükürüğün daha yere ulaşmadan havada donmasıda ayrı bi fantezi veya cami avlusunda sabah namazı için abdest alırken suyun yüzünde donması ve bu olayın maysı aylarında yaşanması normal olan bi yer erzurumhaklısın bi de bizim bura var SİVAS temmuz ayındayız akşamları hala donuyoz bi akşam balkon sefası yapamadık nasıl memleket bilmem:(
bence tarih ama tarihin nesini okuycan öğretmenlik falan mı
ama tarih okumak gerçekten zor liseden falan zeminin olacak bi de tarih okumak için tarihi sewmek gerekir tabi bu benim görüşüm
hakkında en hayırlısı....
belki tercih yapmışsındır ama ben yazayım gene de...bak eğer köşe yazılarına vs meraklıysan yani bu zamana kadar kendini biraz geliştirebilmişsen, türkiye ve dünya gündemi hakkında yorum yapabiliyorsan GAZETECİLİK mükemmel seçim..uluslararası alanda da kendini ilerletmiş bir hukuk / siyasal mezunu profesör diyor bunu..yapabilirim denebiliyorsa bence gazetecilik çok cazip.ama sürüden ayrı neyin gazeteciliğini yapacaksın orası da var..şimdi ben tarafsızım diyebilirsin ama ya hak olana ya da batıla çalışırsın ortası yoktur..kısaca kendine yakın gördüğün dünya görüşü doğrultusunda kişi yada kurumlarla da bağlarını koparmadan gazetecilik okumak fikrimce doğru karar olur..maddiyatı da azımsanamaz bu arada.dediğim gibi ben fikrimi belirttim, belki kafanda üç aşağı beş yukarı bir şeyler belirir...
ama ne olursa olsun, öncelikle hayırlı olsun