Arkadaşlar, özellikle yaşı 20'nin yukarısına çıkmış arkadaşlarımın çocukluklarında seyrettiği ve şimdi pek de görünmeyen, oynatılmayan çizgi filmlere gönül vermişliği vardır. Sizi en çok etkileyen hangisi?
Benim kesinlikle ve kesinlikle Thundercats.
Arkadaşlar, özellikle yaşı 20'nin yukarısına çıkmış arkadaşlarımın çocukluklarında seyrettiği ve şimdi pek de görünmeyen, oynatılmayan çizgi filmlere gönül vermişliği vardır. Sizi en çok etkileyen hangisi?
Benim kesinlikle ve kesinlikle Thundercats.
Şeker Kız Candy..
Şaka şaka...
He-man vardı benim sevdiğim :) She-ra'sı çıktıydı sonra.
Clementine'in beni en çok etkilediğini söyleyebilirim. Şimdi tekrar düşününce gerçekten korkunç bir diziydi. Çocuklara yasak olması gereken bir çizgi filmdi o.
heidi :D
Watashiwa Candy :) Ne yalan söyleyeyim, Candy'nin şarkısını sevmişimdir. Hatta bir aralar ezberleyip söylüyordum sanırım ama söyleyecek ortam bulamayınca (arkadaş ortamında "Kendiiiiii" diye söylenen bir adam hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorlar :) ) ben de vazgeçtim.Selçuk İslamoğluŞeker Kız Candy..
"Gölgelerin gücü adınaaa...Güç bende artıkkk... HE-MANNN"
Hep heidi'nin yaşadığı yerde yaşamak istemişimdir küçükken..
Aynen hele o tsubasa yok mu sabah 6:30 kalkardım onun içinelvis32bir sürü var; The Flintstones, Ninja Turtles, Bugs Bunny, He-Man, Tom&Jerry, Scooby Doo, Küçük Golcü Tsubasa ve aklıma şu an için gelmeyen daha niceleri...
ben 20 gecmediim ama tusubasa benimde bayıldıgım bir cizgi filmdi yaww. özellikle su kaeci vardya bakabayasi:) onu cok seviyordum.
şimdide ceric varya oan bayılıyorum.
8 yasındaysan hayat cok güzel:)
Onu izlerdimswordmaster_65ben 20 gecmediim ama tusubasa benimde bayıldıgım bir cizgi filmdi yaww. özellikle su kaeci vardya bakabayasi:) onu cok seviyordum.
şimdide ceric varya oan bayılıyorum.
8 yasındaysan hayat cok güzel:)
Devamlıo 8 yaşındaysanız diyo insanın 8 yaşında olası geliyor
taş devri,
edi ile budu,
şeker kız candy,
küçük golcü(tsubasa),
heidi,
tom ve jerry,
bugs bunny,
susam sokağı,
nija kampumbağalarrr,
he-man,
ay savaşçısı,
bazıları yayınlanmıyor,
tekrar yayınlansa....
topa bir vururdu yarım saat sonra kaleye girerdiXxXDaRKoXxXAynen hele o tsubasa yok mu sabah 6:30 kalkardım onun içinelvis32bir sürü var; The Flintstones, Ninja Turtles, Bugs Bunny, He-Man, Tom&Jerry, Scooby Doo, Küçük Golcü Tsubasa ve aklıma şu an için gelmeyen daha niceleri...
Zuhahahahaha koptum ama gerçekten de öyleydi :) Peki bunun oyununu oynayan ve hatta bitiren var mı aranızda? Ben bitirmiştim hıh :)nightsilvertopa bir vururdu yarım saat sonra kaleye
Bitirmez olur muyum, hastasıydım bi ara ya ne diyosun; şu an emülatörü bile var, yıllar önce ataride bitirdiğim yetmemiş olacak ki internette de bulabildim ve bilgisayarda da bitirdim yıllar sonra, anıları tazelemek adına güzel oldu. Yani bu oyunla ilgili her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilirim, çocukluğumuzun oyunlarındandı nihayetinde...GRaNZaTZuhahahahaha koptum ama gerçekten de öyleydi :) Peki bunun oyununu oynayan ve hatta bitiren var mı aranızda? Ben bitirmiştim hıh :)nightsilvertopa bir vururdu yarım saat sonra kaleye
bende bitirdim ama oyunda beni bitirmişti atride sabahlara kadar basında anca futbol oynuyordum.oo son gelen takımlarda bi kaleciler vardı ne yapsam yemiyodu gol ben kafayı yiyordum ama bitirdimm.GRaNZaTZuhahahahaha koptum ama gerçekten de öyleydi :) Peki bunun oyununu oynayan ve hatta bitiren var mı aranızda? Ben bitirmiştim hıh :)nightsilvertopa bir vururdu yarım saat sonra kaleye
GRaNZaTWatashiwa Candy :) Ne yalan söyleyeyim, Candy'nin şarkısını sevmişimdir. Hatta bir aralar ezberleyip söylüyordum sanırım ama söyleyecek ortam bulamayınca (arkadaş ortamında "Kendiiiiii" diye söylenen bir adam hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorlar :) ) ben de vazgeçtim.Selçuk İslamoğluŞeker Kız Candy..Video Kaldırılmış
Evet Red Kit unutulur mu?viking20red kit ve ten ten en sevdiklerim.
Ben o oyunu halen daha oynayamamswordmaster_65bende bitirdim ama oyunda beni bitirmişti atride sabahlara kadar basında anca futbol oynuyordum.oo son gelen takımlarda bi kaleciler vardı ne yapsam yemiyodu gol ben kafayı yiyordum ama bitirdimm.GRaNZaTZuhahahahaha koptum ama gerçekten de öyleydi :) Peki bunun oyununu oynayan ve hatta bitiren var mı aranızda? Ben bitirmiştim hıh :)nightsilvertopa bir vururdu yarım saat sonra kaleye
yasasın kötülük
öğretiriz ya sen yeter ki öğrenmek iste :)XxXDaRKoXxXBen o oyunu halen daha oynayamamswordmaster_65bende bitirdim ama oyunda beni bitirmişti atride sabahlara kadar basında anca futbol oynuyordum.oo son gelen takımlarda bi kaleciler vardı ne yapsam yemiyodu gol ben kafayı yiyordum ama bitirdimm.GRaNZaTZuhahahahaha koptum ama gerçekten de öyleydi :) Peki bunun oyununu oynayan ve hatta bitiren var mı aranızda? Ben bitirmiştim hıh :)nightsilvertopa bir vururdu yarım saat sonra kaleye
yasasın kötülük![]()