arkadaşlar windows live messenger 8.1(derleme 8.1.0178.00) sürümünü kullanıyorum.şimdi çoklu msn indirmek istiyorum.ama netten araştırdııma göre indirdiim bendekiyle uyumlu olmazsa problem olabilirmiş. şimdi benim indiricem çoklu msn hangisi?
bide çoklu msn nin herhengi bi dezavantajı varmıdır?
HANGİ ÇOKLU MSN?
dezavantajı yok ındır kur....surumune gore bul ındır..
arkadaşlar yeniprogram.gen.tr den bunu "Çoklu MSN (MultiMSN for Windows Live Messenger) 8.1.0178.00" buldum ama ne dersiniz?daha sonra windows live msn in sürümünü yükseltince çoklu msn içinde güncelleme yapmama gerek varmı,yada çoklu msnnin de windows live ile bütün olarak sürümü yükselirmi?
şimdi bu yazılım yamamı oluyor?,dili türkçe diyor ama ekran görüntüsü ingilizce görünüyor.
ben başka yerden şimdi indirdim "programlar dosyasına" attım ama msnde değişen bişey olmadı napıcam lütfen yardım
Baslat
Calistir
regedit yaz tikla
HKEY_LOCAL_MACHINE, SOFTWARE, Microsoft, Windows Live, Messenger. (9 icin yeri windows live icinde messenger kutusunda)
Düzen yeni dworl degeri ismi MultipleInstances deger 1 ve kapat pcyi ac kapat
al sana coklu msn sakati yok güvenli ama diger msn acik olmiycak yani saatin orda gozukurken 2 tane acabilirsin istersen 100 tane ac denenmistir tarafimdam.
Nette çoklu arayayım derken birilerinin tuzağına düşme. Aşağıdaki tüm versiyonları destekliyor.
MSN kapalıyken programı çalıştırarak Patch demeniz yeterli. Artık çoklu oturum açabilirsiniz. Çoklu oturum açmak için msn plus'a ihtiyacınız yok.
Çoklu oturumu iptal etmek için diğer seçeneği seçerek patch demelisiniz.
piRe_Nette çoklu arayayım derken birilerinin tuzağına düşme. Aşağıdaki tüm versiyonları destekliyor.Test edildi onaylandı. Güvenle kullanabilirsin...MSN kapalıyken programı çalıştırarak Patch demeniz yeterli. Artık çoklu oturum açabilirsiniz. Çoklu oturum açmak için msn plus'a ihtiyacınız yok.
Çoklu oturumu iptal etmek için diğer seçeneği seçerek patch demelisiniz.Son Düzenleme: HaaNKs ~ 20 Nisan 2009 23:39
mancukyaBaslatarkadaşlar bu yöntemi deneyen ve anlayan varmı?ben "çalıştır"dan "windows live"a kadar geldim ama içinde "messenger" i bulamadım.bende "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Communications Clients"şeklinde var.halbuki windows live messenger kullanıyorm.şimdi burdan ilerisinde napıcam?
Calistir
regedit yaz tikla
HKEY_LOCAL_MACHINE, SOFTWARE, Microsoft, Windows Live, Messenger. (9 icin yeri windows live icinde messenger kutusunda)
Düzen yeni dworl degeri ismi MultipleInstances deger 1 ve kapat pcyi ac kapat
al sana coklu msn sakati yok güvenli ama diger msn acik olmiycak yani saatin orda gozukurken 2 tane acabilirsin istersen 100 tane ac denenmistir tarafimdam.
bir soru daha msn programında bi aksilik olurda,kaldırıp tekrar kurmam gerekirse,içindeki kişilerimde kaybolurmu?nasıl taşıyabilirim yada biryere yedekleme şeklinde nasıl kaydedebilirim.Son Düzenleme: sandraf ~ 23 Nisan 2009 16:50
sandrafarkadaşlar bu yöntemi deneyen ve anlayan varmı?ben "çalıştır"dan "windows live"a kadar geldim ama içinde "messenger" i bulamadım.bende "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Live\Communications Clients"şeklinde var.halbuki windows live messenger kullanıyorm.şimdi burdan ilerisinde napıcam?"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Liveburaya kadar geldiginde altinda 5 kutu var söylediginde dahil orada messenger göreceksin. ve islemide messenger üstünde yapacaksin.
bir soru daha msn programında bi aksilik olurda,kaldırıp tekrar kurmam gerekirse,içindeki kişilerimde kaybolurmu?nasıl taşıyabilirim yada biryere yedekleme şeklinde nasıl kaydedebilirim.
Cihazına msn plus kurduysa extradan multi(çoklu) msn kurmana gerek yok plus'ta tercihler ve seçenekler bölümüne gir sağ tarafra özelleştir seçeneğini seç ve aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin wer seçeneğini seçersen zaten çoklu msn olmuş oluyor.
plus kur tercihler&seç egirordan halledersin