Gayet açık.Hangisi daha çok hoşunuza gitti?
Hangi Counter Strike versiyonunu Beğendiniz?
- 1
- 2
1.5'de bir hesap çekiyoruz!Katliam Katliam!Süper oynarım CS'yi.Oynadığınız yer varsa söyleyin.
evet beklediğim sonuç çkıyor 1.6 önde :D
Önemli olan beğenmek değil en cok oynanan. cs 1.6 prof. lerin çoğu bunu oynar.Sonraki sürümlerde görsellik daha güzel olsada açıkcası hiç zevk vermemekte. 1.5 de fena değildi.
Doğru.
Zaten en çok hangisi oynanıyorsa o seviliyordur.
Gerçi Source'yi yabana atmamak lazım bizim bi ark. manyağıydı oynamadım ama.
Bence en iyisi 1.6 Tabii.
1.6 PCde yüklü online oynarken çok eğlendiren bir oyun . 2.5 de yükledim daha gerçekçi ama online sayısı az ...
hiçbiri grafikler2004 yılında çıkmış bir oyundan Crysis grafikleri mi bekliyorsunuz ? O zamanın en iyi grafiklerine sahip , en başarılı oyunlarından biridir ve hala da oynanmaktadır Source ve diğer Counter Strike serileri.Sırf laf olsun torba dolsun diye konuşmayın , bilmiyorsanız susun !
2004 yılında çıkmış bir oyundan Crysis grafikleri mi bekliyorsunuz ? O zamanın en iyi grafiklerine sahip , en başarılı oyunlarından biridir ve hala da oynanmaktadır Source ve diğer Counter Strike serileri.KatılıyorumSırf laf olsun torba dolsun diye konuşmayın , bilmiyorsanız susun !
bence soruce onda online oynamak daha zevkli
Proflar Soruce oynuyor şu anda, bilginize...buradaki en kıdemli kişi siz olunca sizi alıntı yaptım recep abi de,pek oynamıyor prolar source i.Bn ve kendi tanıdıklarım da internetten oynayamıyor.Çok kolaylaştırılmıuş herşey.Cs i normal bir oyun gibi görmemek lazım diye süşünüyorum bn.Grafiklere takılmamak lazım ;)Sanırım şöyle anlatayım;1.3 ve ona kadar olan versiyonlar buglarla dolu.Onları almayacağım.
1.5 i oynaması zor.HS atmak gerçekten yetenek istiyor.Bir arakadaş 10 yıldır oynuyor ,çıktığından beri de 1.5 oynuyor(ne zaman çıktıgını bilmiyorum)Bu arkadaşın turnuvalara katılmışlığı,pro sw larda adminlikleri de var.
1.6 biraz daha kolaylaştırılmış.Bug neredeyse yok.Sw ları daha kaliteli.Famas-galil olayı oyunun dengesini bozmuş(ne kadar az kullanılsa da)Bu arkadaşa bunu oynatmaya çalıştık,her el hs yedi,çünkü herkes hs atıyor.1.5 de böyle oynasalar aimbot kayıooooo diye bagırırlar.
Source ise iyice basitleştirilmiş.Herkes istediği gibi HS alabiliyor.İyi hoş grafikler ,mantık hatalarının da bir ksımı giderilmiş ama "lamer" tarzı olmuş oyun.
CS yetenek işidir bana göre bilek ister,o nedenle 1.6 ya da 1.5 bekliyordum ama nedense sonuç source çıkmış
CS i değerlendirirken grafiklere deil de ,CS havasına göre değerlendirimesini sitiyorum.
Eskiden vay be adam hilesiz kafa çekio her el hll olsun diyorduk:artık bu lafa da gerek kalmadı :))
Son Düzenleme: Phoenix_ ~ 14 Kasım 2009 17:53
- Oynanış biçimi: 1.6,
- Diğer herşey için: Source.
Bilgisayarım nedeniyle 1.6 sürümünü oynayabiliyorum. Oldukça esnek ve rahat. 1.6 'dan önceki sürümler hiçbir anlamıyla zevk vermiyor. 1.6 'dan sonra Source oynamak cidden alışması biraz zor. Cafe 'de Source yaparken 1.6 ile arasında farkı hissediyorum. Silahların menzil ve etki alanı daralmış gibi. Ama onun dışında tabi Source Counter - Strike serisinin en iyisi. Görüntü desen, efectler desen hepsi çok hoş.
Oyum; Counter - Strike: Source
Bir Sorum Olucaktı: Counter - Strike: Source 'de kullanılan grafik teknolojisi NextGen mi ?
* IYI ForumLaR...
- 1
- 2