Sizce en iyi ve en uzun süre kullanabileceğimiz dünya markası en az hasar gören en iyi performanslı dizüstü bilgisayar hangisidir?
Hangi Dizüstü Markası Daha İyi?
- 1
- 2
Tecribelerime ve halen kullandığım markaya göre HP !
asus'u servisi yüzünden eleyin bence kullandım illallah ettim
üretici firma oldukları için toshiba ve samsung bence diğerlerinden öndedir bilgisayarında kendi ürettiği donanımları kullanır en büyük artısı bence
servisi hakkında net bir şey diyemiyorum
Hp nin servisi 2 sene öncesine kadar berbattı ancak şimdi düzelttiler.Teknik destek konusunda HP den iyisini tanımam
Toshiba. :)
7 Yıl once aldık laptopu , hala kullanıyorum sağlam. Hatta dün bilgisayarın kasmasına kızıp ilk önce duvara sertce bi carptım ardından camdan aşağı attım. sapasağlam
Sert bi zemine :D ama cidden hala sapasağlam. Kimseyi inandıramıyorum :D 3.kattayım.
Yok solumdaki duvara carptırdım döndüm sağıma pencere acıktı, Aşağı salladım :D fırlatmadım bıraktım gibi bişey:D dümdüz düştü. :D
Bi daha assagi atarsam videoya cekecem :D
Malesef bu konuda herhangi bir seçeneğe oy vermek zor.
asus - servisi berbat. Ekranlarındaki ayakları kırılıyor. PC bir istanbul bir ankara dolaşıyor ve sonra geliyor:) (TECRÜBE)
-acer - exper gibi markaları saymıyorum. Experle top oynayabilirsiniz. Casper dada servisinde çok bakıyorlar. Mesela pc nin anakartı yandığında size değişti deyip deri gönderiyorlar. Telefon ettiğinizde cevap vermiyorlar...Garip... (TECRÜBE!)
Dell markasında ise garip bir performans düşüklüğü var nedense sorunlu pc üretmeye bayılıyorlar. (TECRÜBE!)
Toshiba ve Samsung da daha arıza başıma gelmedi. Tecrübesizim o markalarda :) Ama Samsung bu sektörde yeni haberiniz olsun.
Hp nin AMd işlemcili ve ati ekran kartlı olan laptoplarında ekran kartı problemi çok faazla oluyor. Ama HP nin intel işlemcili ve ati ekran kartlı bir workstationını 1 yıl kullandım sorunsuz benden önce 5 yıl kullanılmış sorunsuz şekilde...
SIEMENS alman teknolojisi iyi olsa gerek ama sanırım biraz ağır kalıyor. Tasarımı da pek iç acıcı değil hani Hp... lere göre.
LENOVO / IBM işte benim göz ağrım 3 yıldan fazla kullandım ekran kartı arızası var fakat çözünürlük ve performans olarak çok memnunum yenisini alıp da kullanmak yerine ekran kartını tamir ettirmeyi düşünüyorum çünkü 1600 x 1050 çözünürlük pek bulunmuyor. Bulunanların da fiyatları hiç içaçıcı değil.
Zaten en sağlam olarak bunu düşünüyorum. Birde daha sağlam ve daha pahalı olarak düşündüğüm
Sony ler vardı fakat onlarda da problemler çıkıyormuş. Yenisini almaya kalksam herhalde
Lenovo / Sony / Hp üçlüsünden intel işlemcili ve nvidia ekran kartlı olanı tercih ederdim.
apple yada sony alamayacaksam kesinlikle casper...
Apple marka olarak belirtilmediğinden diğer olarak oy verdim. 2000 yılından beri 3. notebook umu kullanmaktayım. ilk ikisini 2005 e kadar tükettim. 3.sü macbook. 2005 te aldım ve en az 3-4 yıl daha kullanırım sanırım. ilki hp ikincisi toshiba'ydı. ikisi de çöpe gitti. ama apple pil dahil olmak üzere neredeyse ilk aldığım halinde. ve çok da yoğun kullanıyorum. biraz pahalı olmakla birlikte parasının hakkını hem donanım olarak hem de dayanıklılık anlamında fazlasıyla veriyor.
Ben de tecrübelerimle konuşmak istiyorum. Bi arkadaş siemens dedi gerçekten almanyada çok tutuluyor akrabam söyledi ama bilgim yok nasıl oldukları konusunda. Ama ıbm den vazgeçmem çünkü birçok ilke sahip bir şirketten bahsediyoruz neye ellerini atsalar kalitelerini gösteriyorlar. Benim bi hocamda vardı ıbm hani bu kırmızı topu olanlar üzerinde. . Özel adını unuttum. . Altı yedi senelik ama hala çok güzel. . Bi de hoca kırmış bir kısmını ama çok güzel çalışıyor. . Toshiba ya gelince ben toshiba alıpta pişmanım diyeni asla duymadım. . Dell de gerçekten çok güzel laptoplar üretiyo ve dayanıyo da ama bana acayip geliyo sanki sonradan yavaşlıyormuş performansı gibi. . Samsung bu konuda yeni ama gerçekten kaliteli üretiyo çok kullandım. . . Ama benden bir sıralama isterseniz ıbm (şimdiki adıyla bildiğiniz gibi lenovo) sonra toshiba sonra samsung sonra da dell. . Bunlar zaten kaliteli aldığınızda servise gönderme ihtiyacı duymuyorsunuz. . Son bir not : sıralama vermeme rağmen toshibanin çekiciliği, kalitesi, asaleti beni benden almıştır hep :)
- 1
- 2