Dock kullanan arkadaşlar sisteminde hangi Dock'un yüklü olduğuna oy verelim ve resmini yanıt olarak koyalım.
Ayrıca Dock kullanmayan arkadaşlara da tavsiye olur.
Benim kullandığım Dock: NeXuS
Ekran Alıntısı:
Hangi Dock'u kullanıyorsunuz?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,219 mesaj
Son Düzenleme: farukdgn ~ 08 Eylül 2009 12:46
OP Yıllanmış Üye
1,219 mesaj
uyumlu tabi NeXuS yazısına linki ekledim tıklayıp indirebilirsin.
Üye
79 mesaj
Arkadaşlar bence yüklemeyin böyle gereksiz programları.Geçenlerde bende yüklemeye niyetlendim ve banada böyle bir yorum yapıldı.Fakat ben dinlemedim en fazla ne olabilir ki?Amaaa keşke dinleseydim arkadaşlar sistemimi aşırıcı derecede bozdu ve kararsızlaştırdı.Format atmaya kadar sürükledi.Yinede siz bilirsiniz ama ısrarla tavsiye etmiyorum...Karar sizin
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Sizi bilmem ama benim olmazsa olmazımdır ve şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluğunu görmedim.Arkadaşlar bence yüklemeyin böyle gereksiz programları.Geçenlerde bende yüklemeye niyetlendim ve banada böyle bir yorum yapıldı.Fakat ben dinlemedim en fazla ne olabilir ki?Amaaa keşke dinleseydim arkadaşlar sistemimi aşırıcı derecede bozdu ve kararsızlaştırdı.Format atmaya kadar sürükledi.Yinede siz bilirsiniz ama ısrarla tavsiye etmiyorum...Karar
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
roket dock cok pratik ve sistemi yormuyor
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
rocet dock dışında hepsi var : )))
Yıllanmış Üye
948 mesaj
Rocket dock. Çok da memnunum. Masaüstünde hiç bir ikon, kısayol vb. kullanmam. Masaüstündeki resmim sade bir şekilde durur.
Sistemi bozması mı ? Öyle bir şey yok. Eğer sisteminiz iyi değilse biraz yavaşlatabilir, ama bozma anlaşılır gibi değil.
Yıllanmış Üye
970 mesaj
2 senedir dock kullanıyorum daha hiç bu yüzden ne format attım denede atanı gördüm.sizin sisteminizin bozulma nedenleri başka sebeplerde olabilir.eğer kullanmak isterseniz ROcketdock öneririm şahsen ben kullanıyorum ve memnunum.Arkadaşlar bence yüklemeyin böyle gereksiz programları.Geçenlerde bende yüklemeye niyetlendim ve banada böyle bir yorum yapıldı.Fakat ben dinlemedim en fazla ne olabilir ki?Amaaa keşke dinleseydim arkadaşlar sistemimi aşırıcı derecede bozdu ve kararsızlaştırdı.Format atmaya kadar sürükledi.Yinede siz bilirsiniz ama ısrarla tavsiye etmiyorum...Karar
Rocketdock dışında bir dock programı şimdiye kadar kullanmadım kullanma gereğide bulmadım.Çok az yer tutuyor.Ve kasma gibi bir sorun felanda yapmıyor.