Hangi indirme aracını kullanıyorsun? Kullanmıyorsan sence hangisi daha kaliteli?
Hangi download aracını kullanıyorsun?
ben jdownloader'ı beğeniyorum ama şu an kullanmıyorum bakalım millet neler kullanıyor (:
free download manager, flashget ve internet download manager i kullandım.
İnternet download manager en iyisi gerisi yalan diyebilirim. o kadar iyi ki mevcut bağlantı hızımı sömürüyor. bu programla veri indirirken internette gezinmeyi bırakmak zorunda kalıyorum :). tabi ayarlanabilir. program internet tarayıcılarada kendini gömdüğü için, sitelerdeki video ve ses dosyalarını indirebiliyorsunuz.
Sy:Özkan oktay bey .Jdown'u
Bana jdownloader kullanımı hakkında modeme nasıl reset atılır ayrıntılı görsel bilgi vermen mümkümmü
verirsen memnun olurum vermessende çanın sağ olsun programı bu yüzden kullanmıyorum bana indirmede modeme reset atması lazım kullandığım modem Airties RT-205 gene söylüyorum bilgi vermesen niye vermedin demem böyle bir şey demeyede hakkım yok bu sana kalmış."C:\Program Files\JDownloader\JDownloader.exe" java -jar jdupdate.jar -branch NIGHTLY
bu kod ile tamamen son sürüm olarak kullananlardansanız bir süredir modemi sıfırlama kaydı özelliğinin (her sistemde olmamakla birlikte) bozulduğunu göreceksiniz efendim. Sanıyorum güncelleme yapalım diye kodları bozdular, şimdi de ya unutuldu ya da yapamıyorlar tam. Böyle bir durumunuz yoksa olay aslında çok basit. Jdown'u açıyorsunuz ve Ayarlar'a geliyorsunuz. Sol taraftaki menüden Tekrar Bağlan'a tıklayıp, sağ taraftaki kısımdan Record Wizard'ı seçiyorsunuz. Tarayıcınız açılıyor ve modem giriş ekranı karşınıza geliyor. Burada kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin, ardından bağlantı ayarlarınıza (internet girişiniz ve şifrenizin olduğu ekran) gidin. Orada Bağlantıyı Kes/Bağlan tuşları vardır. Bağlantıyı kesin ve 1-2 sn bekledikten sonra da Bağlan'a tıklayın. Jdown düzgün çalışıyorsa size yeni ip atandığı anda betik hazırlandı yazısı çıkacaktır ve işlem tamamlanmış demektir bu. Olmazsa aynı işlemi yapın ancak Record Wizard penceresindeki Ham Modu seçerek işlemi tekrarlayın. Yine olmazsa Edit Script kısmından Jdown için kaydedilen hazır modem modeline uygun betiklerden elle seçim yaparsınız. Bu alanda az biraz deneme yanılmayla kendiniz de çözebilirsiniz zaten. Siz deneyin, yapamazsanız yardımcı olmaya çalışırız.
idm kullanıyodum fakat belli bir süre sonra lisans istiyor.yoksa mükemmel bir program sadece video müzik için değil herşey için iyi bir download programı.
Sy:Özkan oktay bey .Modemin yanında yada arkasında olan tuş reset tuşu diye geçer benim bildiğim modemime reseti ben öyle atarım eğer tuş yoksa bilgisayardan atarsın internet bağlantısını sonlandırıp tekrar başlatırsın bunu tarif etmek için önce hangi sistemi kullandığını bilmem gerek.
Bana jdownloader kullanımı hakkında modeme nasıl reset atılır ayrıntılı görsel bilgi vermen mümkümmü
verirsen memnun olurum vermessende çanın sağ olsun programı bu yüzden kullanmıyorum bana indirmede modeme reset atması lazım kullandığım modem Airties RT-205 gene söylüyorum bilgi vermesen niye vermedin demem böyle bir şey demeyede hakkım yok bu sana kalmış.
Orbit Downloader
ve
JDownloader'ı kullanıyorum.
İkisi de ücretsiz.
Ücretli olaraksa en iyisi IDM
Bu işlerin kralı İnternet Download Manager dir. Yalnız bu program ücretlidir. O yüzden kullanmadan önce çamaşır suyuna yatırın ki beyazlasın.
Free Download Manager.
Kücük indirmelerde operanın indirmesi.
bence de en iyisi İnternet Download Manager... tavsiye ederim...
kesinlikle orbit downloader ucretsiz ve cok hızlı sıstemı yormayan bi program ücretlilerin tüm özellikleride var ayrıca
bende ıdm kullanıodum orbite gctım ayrıca ıdmden daha ii video indirme konusunda
modeme reset için hazır yazılmış exe dosyaları var ben bunlardan birini kullanıyorum jdowmlader içinde dosyanın yerini gösteriyorsnuz sadece; bende rt103 var snnkinden olsaydı paylaşırdım ama sanırırım aratırsan bulrsun
Böyle basit işler için ayriyetten program kurmaya gerek görmediğimden DownThemAll!Firefox eklentisi ile işimi görüyorum.
Free download managerın üstüne tanımam ! :)
Torrent morrent seçeneğide var. cok güzel. Tavsiye ederim. pcyi kasmıyorda.
Ben flashget(çince idi) kurdum ve sonra da kaldırdım, ama programın etkileri (web sayfasında sağ tıkladığımda açılan menüde çince seçenekler çıkması, download şeçeneklerinde flashget'e hala yer veriliyor olması vs.) baki kaldı :) bunu etkilerini ortadan nasıl kaldırırım?