Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmeye karar verdim ama aradığım modeli tam belirleyemedim.Bilgisayarımda P4 HT 3.0 GHz işlemci, 2 GB ram ve PCI yuvası olan ana kart var.şu an üzerinde olan asus x700 ekran kartı.psu ise everest marka kasanın kendi güç ünitesi ve 400w olduğu yazıyor.önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir öyle çok pahalı bişey istemiyorum.max 150 civarında.
Hangi ekran kartı?
Peki ileride işlemci bir sıkıntı yaratır mı?Vatan bilgisayarda 4770 194 TL olarak gözüküyor.aynı fiyata 4850 daha uygun olmaz mı?
işlemci belki dar bogaz yaratır en iyi tam sisitem şöle hiç olamasa 600-700 lük sadece kasa toplasan iyidir
Maalesef anakartım çift çekirdekli işlemciyi desteklemiyor.gerçi bios güncellemesi yaptım yeni işlemci seçenekleri gelmiş olabilir ama tam bir fikrim yok.anakartım gigabyte GA-8I915PL-G Rev.2x
http://urun.gittigidiyor.com/Gig ... rt_W0QQidZZ19954937
anakartınız değişmeli ve ben olsam para biriktiririm.sonra alırdım.çok eskimiş anakart
2.el 5-10 LİRA satılıyor:)
Haklısın en iyisi hiç dokunmamak :) eşeğe altın semer vurmaya uğraşmayalım :)teşekkürler ilginiz için.
Evet güzel olur.hatta biraz para biriktirip core i7 işlemci 6 gb ram ve WD velociraptor 10000 rpm hdd ve sapphire ati hd 4770 sistem toplamayı düşünüyorum.
Çok güzel olur. Tabi bu durumda artık DX 11 destekli kartlara bakarsınız...
Haklısın win7 gelmişken dx11 destekli kart almamak olmaz.dx11 gelene kadar ati 5xxx serisini de görürüz umarım.