iyi günler ben bi ekran kartı alıcağım da sizce nasıl bişey almam lazım marka model? ekran kartlarıyla ilgili bi bilgim yok o yüzden sizden bilgi almak istiyorum (=
size göre güzel iyi bi ekran kartı olarak ne tavsiye edersiniz?
iyi günler ben bi ekran kartı alıcağım da sizce nasıl bişey almam lazım marka model? ekran kartlarıyla ilgili bi bilgim yok o yüzden sizden bilgi almak istiyorum (=
size göre güzel iyi bi ekran kartı olarak ne tavsiye edersiniz?
nsl bir ekran kartı istediğine bağlı genellikle iki marka tavsiye edilir Atı dersen tek bir şirkettir NVIDIA ise bir çok şirketle çalışır ve daha pahalıdır genellikle atı kullanılır çünkü ucuz olması nedeniyle fkt nvıdıa daha kalitelidir birçok oyun nvıdıa desteklidir atı olsa çok fazla birşey farketmez ekran kartı alacaksan kaç bit istediğine bağlı,pcı veya vga sonra kaç mb istediğine bağlı ardından dırectx kaç ve üstünü destekliyor bunlara dikkat edip al
biraz nete giremedim
ya bu ekran kartlarından ben pek anlamam :( yardımcı olursanız sevinirim
işlemcim : Pentium 4
CPU 3.000GHz
rem: 1024
Ekran kartım bu sanırım ATI RADEON 9200
http://ee.giga-byte.com/images/products/vga_productimage_gv-r92128dh_big.jpg
nasıl bi bilgisayar alıcamki kardeşim hem fiyatı ne olur :D
ekran kartını deiştirmek için başka ne yapıcağımki (=
komple ?
en iyisi yeni bi pc almak :D nası bişi olsun işlemci nekadar ? olmalı
işlemcimi mi bu AMD Athlon II X4 630 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci
benimki 3 GHz Bunun ne gibi bi özelliği varki üstad yardımlarınız içinde saolun hiç yoktan bilgilenmiş oluyorum
(= X4 630nekadar ki peki? deiştirsem benim için ne gibi faydalarını görürüm ilgilenip yazdığın için saol kardeşim